Член Вінницької ГО “Гідність нації” Олександр Хуторянський здобув перемогу у престижному міжнародному турнірі зі змішаних бойових мистецтв “Bukovel Open Cup” із серії «Road to WWFC».

Аматорський поєдинок вінничанина експерти офіційно визнали найкращим на турнірі серед десятка боїв. Нижче виявилися навіть сім професіональних зустрічей! Суперник нашого бійця, чемпіон Харківської області Кирило Коломієць приїхав у Буковель за перемогою. Це він демонстрував всім своїм виглядом. Олександр Хуторянський переміг роздільним рішенням суддів наприкінці третього раунду. В перших двох раундах він лідирував. Третій, за словами нашого бійця, виявився нічийним.

– Два бокових судді віддали мені перевагу, а третій чомусь Кирилу Коломійцю. Це був добре підготовлений і незручний для мене суперник. В першу чергу через велику різницю в зрості. Зріст харків’янина – 1.95 метри, мій – 1.80. Через таку різницю битися було складно. Ударна техніка у мене взагалі не проходила, тому я використовував борцівські прийоми, – каже Олександр Хуторянський.

Валентина Лісова