Такого вандалізму там не дозволяв собі ніхто. Туди їдуть мільйони туристів і прочан, щоб побачити не лише святині, але й відвідати службу.

І раптом в Апостольському палаці співробітники Ватикану на неперевершених фресках Рафаеля, які оці­нюються в мільйони доларів і їм 400-500 років, виявили вандальний напис гострим предметом. Ну, як у нас у підворітнях чи на деревах. Мовляв, тут були «Лена і Тамара з Вінниці».

Ось так нашу область і Україну, Вінницю, яка визнанана нйкращим містом України, прославили, а, вірніше, знеславили наші землячки. Відео небайдужих відвідувачів музею, які зняли цей вандалізм.

Лена и Тамара из Винницы, что вы наделали? 🤯

Лена и Тамара из Винницы, что вы наделали? 🤯.Страна должна знать своих "героев".⚡Обновление, дополнение: видео снято 6 марта 2020 года. Оказывается, надпись сделана ещё в 2015 году.⚡Мы уверенны, что вашей стране и вашем городе тоже живут такие же дикари, но процент их очень мал. Также, как и в Виннице большинство – это замечательные, воспитанные люди.Просьба не уподобляться "Лене и Тамаре" в комментариях, соблюдайте вежливость. Мы тоже осуждаем этот поступок.Авторы любых рассовых или националистических комментариев будут заблокированны. С уважением, Артур Якуцевич и команда Италия для меняhttps://italy4.me/Почитать про Станцы Рафаэля https://italy4.me/lazio/vatikan/stanze-di-raffaello.htmlОписание экскурсии в музеи Ватикана https://gid.italy4.me/rim/ekskursiya-v-muzei-vatikana.html

Posted by Italy for me on Saturday, March 7, 2020

За висновками експертів, «безцінний» автограф наші землячки залишили років 5 тому. Чи були це туристки, чи заро­бітчанки – невідомо. Але, може, хтось був свідком, як вони царапали.

Враховуючи те, що ці місця ретельно охороняються і на них є камери, вінничанок чекало велике покарання. Мало було б продати хату чи квартиру. І все заради вандалізму! Кров варварська заграла – чи що?

Пусти Маньку зарубіж… Колись ця відома фраза дуже була популярною, коли стосувалось деяких поїздок наших землячок. Ще краще сказав Павло Глазовий: «Дурне поїхало в турне і вернулося дурне». Ну як тут не згадаєш його, коли аналізуєш цей акт вандалізму, який став відомий на весь світ і про який пишуть світові ЗМІ.

Крім того, йдуть пошуки цих вінничанок за фото, залишеними на відеокамерах.