Юна співачка з Вінниці Дарина Красновецька презентувала кліп на англомовну пісню. Композиція отримала назву «In My Eyes».

Робота увійшла до дебютного альбому «Ін­сайд», над створенням якого працювали у Польщі. Вперше цей альбом дівчинка презентувала на сольному концерті у Кракові. За словами вінничанки, це сталось через те, що після участі у дитячому «Євробаченні» саме у Польщі вона має найбільше прихильників, і вони просили концерт. Після прем’єри відео «In My Eyes» його вже переглянули понад 2500 користувачів YouTube, цікаво, що більшість схвальних відгуків там залишили саме поль­ською мовою. Сама робота вийшла мінімалістичною і дуже атмосферною, не обійш­лось без графіки та візуальних ефектів.

– Наш тандем з музичним продюсером Михайлом Клименком приніс ось такий крутий результат! Я в захваті від роботи з ним, як завжди – весело, продуктивно і професійно, – не стримує емоцій Даринка. — Я сама кайфую від цієї пісні та кліпу. Він був знятий ще минулого року, але презентували його тільки зараз.

Дарина Красновецька у свої 13 років має багато перемог. Юна співачка володіє неймовірно сильним голосом і приголомшливою харизмою. Вокальна кар’єра Дарини почалася ще в дитячому садку. А одного разу потрапила на вокальний інтенсив до академії українського співака Олександра Пономарьова. Там в свої 10 років дівчинка вже співала пісню Джамали «1944».

А тоді був успіх на шоу «Голос.Діти». У 2018 році Даша пройшла національний відбір на дитяче «Євробачення». Підготовка до конкурсу виявилася не з легких: три місяці інтенсивної роботи, фотосесії, пресконференції, зйомки і репетиції номера. Дарина буквально жила на два міста, але, як справжній боєць, справлялася з будь-якими труднощами. В результаті дівчинка поїхала до Мінська представляти нашу країну з піснею «Say Love», більше того, її номер відкривав пісенний конкурс. Результатом колосальної командної роботи стало престижне четверте місце.

Після дитячого «Євро­бачення» популярність Дарини виросла в ра­зи, але до неї юна спі­вачка ставиться філо­соф­ськи. Минулого ро­ку під час святкування Дня Незалежності у столиці та­ланови­тій він­ни­чанці Дарині Красновецькій випала честь виконати гімн. Дівчинка співала його у супроводі Національного симфонічного оркестру України. За нею співали Тіна Кароль, Аліна Паш, тоді слово взяв президент Володимир Зеленський. Головна мрія, до якої буде прагнути учениця школи №6, – це отримати «Гремі».

Віталіна Володимирова