22-річна вінничанка Джойс Коба, відома своїми перемогами з легкої атлетики на всеукраїнських і міжнародних змаганнях, знялася у відвертій фотосесії.

Відповідні світлини красуня опублікувала у соцмережі, на них вона вона позує лише у чорних колготах, демонструючи струнку форму та довгі ніжки. Автором фотосесії стала вінницька фотограф Олександра Баштова.

Слід відзначити, що у 2014 році Джойс Коба завоювала «срібло» на літніх юнацьких Олімпійських іграх в Китаї, а також «золото» на чемпіонаті Європи 2017 року з легкої атлетики в складі збірної України.

Здобутки вінничанки насправді важко перерахувати. Сильною стороною Коби був спринтерський біг: у цій дисципліні вона і побила рекорд своєї тітки, який був найкращим у Вінницькій області. Але 2018 року дівчина закінчила виступати у великому спорті через травму спини, бо просто не змогла стати на ноги. Із тренером Володимиром Прошиним у них залишились дружні стосунки, адже він певною мірою став для дівчини другим батьком. Щодо освіти, то спортсменка закінчила Вінницький технічний ко­ледж за спеці­альністю «Фінанси та кредит» та продовжила навчання у Донецькому національному університеті на факультеті міжнародної економіки.

Зараз Джойс Коба зосереджена на модельній кар’єрі, а пропозицію спробувати себе у цій сфері отримала випадково. До неї просто на вулиці підійшла дівчина та запросила виступити на показі одягу на Vin Fashion Week, якраз шукали темношкіру модель.

Джойс спробувала, і їй сподобалось. Далі вона взяла участь у конкурсі «Міс Бікіні». Тоді її помітили члени журі з Києва та запропонували роботу моделлю в столиці. Наразі дівчина отримує пропозиції на зйомку одягу вітчизняних та закордонних дизайнерів.

– Найбільше мені запам’яталася зйомка у весільних сукнях від дизайнера Андре Тана. Мабуть, мрія кожної дівчини побути в такому образі. Брала участь у фотосесії з партнером у Польщі, рекламувала колекції білизни від KLEO, Jasmine у Києві. Серед планів — підкорити американський модельний ринок, — зізнається Джойс Коба. — Завдяки спортивній діяльності у мене відкрита на десять років туристична віза до Америки. Також мрію підписати контракт з італійськими агентствами, щоб поїхати на покази в Індію, Бразилію та Аргентину.

Віталіна Володимирова