Шановний колего!

Ваше звернення до газети «33-й канал» 19.02.20. нас обурило і вразило своїм цинізмом. Ви пройшли атестацію, не провівши відкритих уроків та позакласних заходів, бо ви учасник АТО, і всі поставились до цього з розумінням. Вам виплатили відпускні за ті роки, що ви були на службі. Зрештою, вам надали кімнату в гуртожитку, коли ви втратили дах над головою.

Ви пишете, що з приходом Кривенка І.І. на посаду директора училища почався занепад. Що ж, давайте проаналізуємо.

У 2006-му Кривенко І.І. став директором училища, а через два роки Гущинецькому училищу, як одному з найкращих в Україні, було виділено нову сучасну зарубіжну та вітчизняну техніку. Завдяки професійним та організаторським здібностям директора училище стало центром підготовки, перепідготовки, підвищення кваліфікації механізаторів АПК та учнів інших училищ. З метою поширення передового педагогічного досвіду в 2009 році в училищі проведено обласний конкурс орача, в 2010-му – такий же всеукраїнський. І це ви називаєте занепадом?

Створивши відповідну навчально-матеріальну базу, директор налагодив міжнародне співробітництво з освітянами Франції та Польщі (обмін досвідом, навчання наших учнів за кордоном).

Кривенко І.І. – шанована людина в селі, районі — депутат Калинівської районної ради, в області. Про це свідчать десятки нагород від районної та обласної адміністрацій, а в 2016 р. отримав медаль-відзнаку Президента України (25-річчя Незалежності).

І це, по-вашому, занепад?

В училищі створено належні умови для навчання та проживання учнів. По-новому запрацювала відремонтована їдальня, діти мають можливість споживати їжу, яку бажають. Проживання в гуртожитку безкоштовне.

А ось спортивна робота, за яку ви відповідаєте, дійсно в занепаді. Сергію Олександровичу, як педагог ви робите аморальний вчинок, втягуючи у ваш особистий конфлікт учнів. Ви – офіцер, отже, дотримуйтесь гасла «Честь маю!» Якщо у вас є факти, докази, документи протиправної діяльності директора, звертайтесь у відповідні органи, а не обливайте словесним брудом директора і педагогів, тому що під словом «ми» ви натякнули на колектив училища. А хіба ви з нами радились? Не займайтесь наклепами, не терирозуйте колектив! Сподіваємось на розуміння!

Від колективу училища і пенсіонерів —
Сологуб, Дишкант, Кріт, Самсонюк, Вабищевич, Савчук,
Цимбалюк, Гулавська — всього 88 підписів