Я житель селища Тростянець. Проживаю біля школи №1. Прошу звернути увагу влади на те, що в селищі порушуються права громадян на безпеку життя.

Від імені жителів селища хочу розповісти про те, як завгосп школи №1 планує відрізати пожежний карман на вулиці Кирила Кулашкевича. На вулиці школа, де встановлена газова котельня. Але оскільки газ дорогий, її переробили на дрова.

На нашій вулиці знаходяться катакомби. А шкільне правління почало возити дрова «Уралами» з причепами до котельні прямо по нашій вулиці. Будинки знаходяться на підземних тунелях. Відповідно цими вантажами вони руйнують наші будинки, які в аварійному стані. Також вони зіпсували дорогу, яку жителі ремонтували власними коштами. Мешканці вулиці неодноразово зверталися до голови Тростянецької ОТГ Людмили Червонецької з проханням заборонити рух багатотонним вантажівкам.

Ми звернулись до пожежної частини за допомогою. Після консультації спеціалістів зрозуміли, що будинки знаходяться в небезпеці, як і наше життя. З їхніх слів, котельня – це джерело підвищеної небезпеки. У разі чого пожежні машини не зможуть розвернутися. А це, в першу чергу, наражає на небезпеку життя людей.

Своїм листом я хочу звернутися до влади з проханням контролювати всі дії, які відбуваються на території Тростянецької ОТГ, тому що в даному випадку під загрозою життя людей.

Від жителів селища Тростянець — Іван Подолян