Голова Калинівської районної ради Василь Поліщук екстрено скликав сесію, на розгляд якої винесено питання про внесення змін до рішення 31 сесії районної ради 7 скликання від 24.12.2019 року №619 «Про районний бюджет на 2020 рік».

В результаті голосування, депутати вирішили виділити 900 тис грн. з районного бюджету. З них 500 тисяч гривень на завершення ремонтних робіт у інфекційному відділенні, 100 тисяч гривень для забезпечення медичних закладів первинної медицини необхідними засобами для профілактики інфекційних захворювань, а також 300 тисяч гривень на поповнення резервного фонду районного бюджету, аби мати можливість оперативно реагувати на можливі виклики.

Депутати районної ради не лише підтримали питання порядку денного, а й внесли свої пропозиції. Так, директор СТОВ «Промінь» Іван Боримський запропонував колегам докласти трішки більше зусиль по боротьбі з коронавірусом та зі своєї сторони додатково виділить на ці потреби 50 тис. грн. Підтримати ініціативу Героя України зголосились й інші депутати, такі як: Василь Кірічук, Станіслав Андрійчук, Костянтин Васюк, Петро Крикливий , Олександр Носов, Сергій Тишко, Юрій Шишман, Ніна Царук, Іван Кривенко, Сергій Моргунський.

Голова Калинівської районної ради Василь Поліщук подякував присутнім за їх розуміння та надану допомогу. Спільними зусиллями вдасться запобігти масового поширення хвороби на території району.

Після голосування депутати побували у нещодавно відкритій баклабораторії та інфекційному відділенні, де тривають ремонтні роботи.

За інформацією
Калинівської районної ради