У Калинівці пришвидшили темп організації інфекційного відділення. Робота по розбудові медичного закладу ведеться цілодобово. По плану через два тижні все має бути готове.

У Калинівці швидкими темпами будують інфекційне відділення. Роботи виконують цілодобово. Завершити планують за два тижні. Заплановано зробити відділення на 25 інфекційних ліжок. 4 з яких будуть боксованими палатами, 2 – напівбоксовані палати, інші – стандартні інфекційні ліжка. Для прискорення процесу рішенням сесії районної ради додатково виділили 500 тис. грн на закупку необхідного обладнання та матеріалів для інфекційного відділення.  Голова Калинівської районної ради Василь Поліщук коментує:

«Це будівництво було планове і проводилось по мірі можливості та наявності фінансування. Але з огляду на ситуацію із поширенням коронавірусу роботи тут тривають майже цілодобово. Наразі повністю підключені електрика та водопостачання, опалення та водовідведення. Завершено стіни та укладається плитка на підлогу. Також встановлено двері та вікна. Плануємо завершити за 2 тижні і відкрити відділення. Пізніше будуть проведені роботи з утеплення даху та фасаду, проведемо благоустрій території. Загалом, при будівництві цього відділення нами дотримано всіх стандартів і всі боксовані палати будуть забезпечені всім необхідним»