Схоже шикарне життя наших  олігархів  вилазить їм боком. Всі знають вже про літак яким повернулись із найдорожчих лижних курортів заможні українці. Як результат – не лише нардеп Шахов і родина, але й 14 пасажирів. І кожен – як не мільйонер то мільярдер. Спочатку багато хто із найбагатшого ешелону замовчував свій діагноз. В цьому допомагали приватні клініки таких же заможних друзів. Але коли ті потрапили вже до реанімацій у важкому стані – все явне поступово випливає. Ось і ще один український олігарх на власному літаку прилетів із Ніци ( Франція) до Києва із коронавірусом. Є така підозра у власника Інтера та екс-глави СБУ В. Хорошковського і не його одного. – перевіряють родину та тих з ким він спілкувався.

А карта вражень коронавірусом невпинно розширюється – в Ірпені (Київщина) жінка народила здорову дитину, але сама – з коронавірусом. На Тернопільщині помер чоловік який на похоронах заразився від зараженого коронавірусом священика. В Тернополі заразилась лікарка,  У Верховній Раді – журналістка,Чернівеччина стрімко бере лідерство.

Інші області, Київщина особлива – там не заробітчани більше вражені, а заможні туристи.

Але епідеміологи стурбовані – бо збудники, а значить, вогнища епідемії – по всій країні і не від одних інфікованих!!! Як стрімко вони розповзуться Україною – не важко здогадатись!

Крім того українці шоковані – як мінімум три літаки мають привезти в Україну днями більше 600 людей!із Нью Йорку. Ви вірите, що серед них не буде інфікованих??? Або ж їх одразу виявлять! Чому, чому, чому!? Наприклад, Лукашенко не впускає в країну заробітчан… пояснення просте – де працювали там нехай і лікуються. Можна  поставити тисячі запитань – але зараз найголовніше – зберегти себе, рідних, Україну!!!! Тому бережіться! З нашою медициною навряд чи нам хтось допоможе  – крім нас самих!!!

Тетяна Квасюк