Ми вже повідомляли про Євгена з Шаргородського району, який разом з дружиною повернулись до України спецрейсом з Польщі. Сталось це перед вихідними і тоді чоловік заявив, що коронавірус Covid-19 є загрозою лише “для літніх людей”.

– Чесно, моя позиція, що це хвороба така, страшна більше для літніх людей, – заявив хлопець. – Для молоді вона, навіть якщо захворіє людина, то вона (хвороба – ред.) може минати взагалі безсимптомно. В мене знайома, вона в Італії, в Тоскані працює, в шпиталі. Там завал повністю і наймолодша людина, яка потрапила з коронавірусом, 1972 року народження.

Пізніше на запитання іншої журналістки “Чи будете дотримуватися умов карантину?”, молодий вінничанин повторив тезу про те, що ” це проблема більше для літніх людей” та заявив, що не має наміру обмежуватись.

Невдовзі Євген заявив, що на самоізоляції і на всіх недоброзичливців напише заяву до органів. Тепер стало відомо, що вінничанин та його жінка у лікарні.

– На даний час я з дружиною у лікарні. 21 березня в неї піднялась температура і я викликав швидку допомогу. Нас закрили на карантин, ми зробили тести на коронавірус. У жінки виявили вірус грипу А, стан задовільний. Я теж повністю здоровий. Тому давайте без паніки. І дякую за той бруд, що вилляли на мене. У вас, вінничани, менталітет просто жахливий!

Валентина Лісова