Вона власниця мережі місцевих магазинів і повернулася із Франції. Там гостювала у дітей, які там проживають.

Яка ситуація у Ладижині – ми попросили прокоментувати депутата Вінницької облради Людмилу Головашич:

– Дійсно, чула про таку ситуацію. Особисто із хворою не знайома. Родичі кажуть, що вона зараз у лікарні. Причому перші симптоми були не простуди чи кашлю – а піднявся тиск і дуже боліла голова…

Дуже тривожне повідомлення. Бо у Ладижині знаходяться два стратегічні підприємства – ТЕЦ та МХП. І там працює багато працівників. Знаю, що на Ладижинській ТЕЦ прийняли ще раніше рішення працівникам, які необхідні для забезпечення роботи, ночувати на підприємстві. Там їх забезпечують усім необхідним.

Крім того у Ладижині через екологію найбільша кількість онкохворих – 500 чоловік, з астмами, діабетами, іншими хронічними хворобами. Тому ця інфекція може стати для них смертоносною.

Тому треба посилити заходи безпеки. У нас дезинфікують під’їзди, людні місця.

Хочу скористатись нагодою і звернути увагу влади на те, що у Ладижині є дуже актуальне нині підприємство «Біолік». Вони оперативно і у великих кількостях можуть виготовляти такий дефіцитний нині антисептик. І дешевше, і дасть можливість уникнути дефіциту та імпорту. Але куди я лише не зверталась -схоже це мало кого цікавить! Але це зараз надважливо! Прошу почути губернатора та Прем‘єр Міністра.

Біда прийшла вже на поріг Вінниці та Ладижина. Тепер ніхто вже ні у селах, ні у містах не застрахований від неї.

Самоізолюйтесь і сидіть вдома. При виході обов’язково одягайте маски.

Тетяна Квасюк