Випадок перший, вже відомий – медсестра другого пологового будинку – живе на Старому місті м. Вінниці. Говорить, що контактувала із гостями, які приїхали із Польщі, погостювали та повернулись. Вже після їхнього від.їзду і повернення в Польщу відчула погіршення здоров.я.

Коли в неї виявили зараження коронавірусом – почали обслідувати коло спілкування. Перевірили рідних і близьких, лікарів пологового, весь медперсонал, породіль та інших пацієнток. За слова головного санітарного лікаря Вінниччини Валентини Зайцевої – пологовий закрили на обсервацію. В редакцію “33-го” надійшла інформація про те, що санітарка яка контактувала із медсестрою, не дотримується самоізоляції, а ходить Гавришівкою і продає молоко. Просимо перевірити інформацію

В ході обстеження виявили коронавірус у племінника медсестри. В нього хвороба поки що проходить у легкій формі. Обоє госпіталізовані.

Третій випадок стався у Ладижині. Захворіла власниця мереж магазинів Валентина. Вона не так давно повернулась із Франції. Там гостювала у дітей.

Перші симптоми які відчула – не стосувались простуди – сильно боліла голова і піднявся тиск. Зараз вивчається та тестується і її коло спілкування.

Четвертий випадок – жінка із Якушинців, Вінницького району. Вона мати правоохоронця, який не так давно повернувся із відпочинку в Єгипті..

У нього симптоматики не було. А ось коронавірус скоріше всього привіз і інфікував матір.

І вже під вечір добавилась ще одна інфікована – дівчинка 12 років. з тих, з ким контактували попередні інфіковані.

Всі хворі ізольовані – їх чекає лікування. Це оперативна інформація, деталі можуть змінюватись.

За словами вінницьких медиків, у нас розроблений єдиний протокол лікування та тестування хворих на коронавірус. Детальніше про це – на сайті “33-го” та в газеті “33канал”. ЗАЛИШАЙТЕСЬ ВДОМА – найкращий спосіб вбереження від коронавірусу. Якщо виходите – ОБОВ.ЯЗКОВО ОДЯГАЙТЕ МАСКИ.