Навколо черги за масками, паніка у транспорті та шокуючі новини із кожного кутка про вбивчий китайський коронавірус!

– Чим можна затулити йому пельку? Правильно, борщем! І часником! — запропонував засновник Степанівка Villаge. Олега Міхеєва ще називають Татом «По­дільського Тобаско» за унікальні гострі соуси.

Бо борщ — це те цілюще зілля, яке лікує застуду, чоло­віче безсилля, хандру і навіть коронавірус. Тому і вирішив я, щоб не бути, як всі, бо все одно всі помрем, приготувати борщ. Але не простий! Тому як переселенець, але вже справжній вінничанин із Степанівки, вирішив поєднати Схід та Центр України. Доколумбові часи та сьогодення: борщ, зварений за донбаською традицією, але зовсім без томату. Тоді від чого в нього такий «правильний» колір, спитаєте ви? Від квашеної вишні. А ще — жовтої аличі, яку кавказці називають ткемалі. І — червонющий поділь­ський буряк.

І на додаток як сенсибілізатор лікувальних та профілактичних засобів борщу у Степанівка Villаge беруть свіже сало, багато часнику, чорний хліб та протизапальну й заспокоюючу настоянку з ромашки, м’яти та звіробою! Тільки не перестарайтесь із лікуванням!

Вже цієї весни запрошуємо всіх любителів смачного, гострого та екзотичного на поля та фазенди нашої Степанівка Villаge! Бо поки що із розсади стартує сезон «Подільського Тобаско», яке вже прославило наше село…

– Я вирішив тут у нас, на Поділлі, до борщу, сала і гарної домашньої горілки додати фірмовий соус на зразок американського «Тобаско». Експерименти тривають вже 3-й рік, і в мене ж виходить… І на 13-му підпільному березневому з’їзді самогонників Вінниччини, який проводить «33-й канал», я покажу свої останні «пекельні» розробки, — розповів Олег із Степанівки. – На 50 сотках городу вже вирощую 7 сортів гіркого перцю — від «Баранячого рогу» до дуже екзотичних сортів зі всього світу… Коли переїздив на Вінниччину із Донбасу, це було хобі та гостро-захоплення… А нині це може бути окрема фірмова фішка із Степанівка Villаge. І не бійтесь ніяких вірусів, окрім байдужості та ледачі… Всім гарної весни, смачного столу і гострих емоцій!