Це неурядова волонтерська ініціатива. Ми представники бізнесу міста та області об’єднуємось, щоб допомогти у боротьбі з епідемією COVID-19. Ми запрошуємо стати частиною ініціативи і долучитись до збору коштів для медичних установ міста, а також поширити інформацію про старт діяльності нашої ініціативи.

Прес анонс

Від 27 березня, ІТ-спільнота запускає ініціативу <IT saves the life>. Це  неурядова волонтерська ініціатива. Ми представники бізнесу міста та області об’єднуємось, щоб допомогти у боротьбі з епідемією COVID-19.

Ми запрошуємо стати частиною ініціативи і долучитись до збору коштів для медичних установ міста. Зараз кількість хворих щодня збільшується на 10-20 людей, хоча ще на попередньому тижні це число дорівнювало  2-5 осіб на добу. За даними МОЗ, на сьогодні число людей, що захворіли на COVID-19 досягло 480 осіб.

Коштами, що отримуватимемо будуть покриватись запити від благодійної організації “Подільська громада”, яка зараз активно працює над забезпеченням місцевих лікарень усіх необхідним. Для цього у благодійної організації “Подільська громада” ми відкриваємо Корпоративний фонд IT saves the life.

Реквізити:

БО «БФ «Подільська громада», Код ЄДРПОУ 35904183
р/р UA283026890000026007055348188 АТ КБ «Приватбанк»  призначення КФ «IT Saves the life», 21050, Україна, м. Вінниця, вул. Брацлавська, 27а,
Голова правління БО БФ «Подільська громада»  Данілова О.М.

Наша ключова мета — відкрито та прозоро акумулювати ресурси, що надаватиме  бізнес Вінниччини для потреб медичних установ та людей, що опинились в складних життєвих обставинах. Ми пропонуємо запобігти кризі та забезпечити лікарні усім необхідним до того, як ситуація стане критичною.

<IT saves the life> — це можливість врятувати життя тут і зараз.

Усі дані про зібрані гроші та те, на що вони будуть витрачені, ми будемо надавати максимально оперативно через соц. мережі. Ми впевнені, що корпоративна соціальна відповідальність локального бізнесу на високому рівні. Об’єднуємось заради життя!

До ініціативи наразі долучитись

IT-компанії: Magisoft, Arsmoon, ASTA.MOBI

Запрошуємо долучатись: itsavethelife@gmail.com

Більше інформації: FaceBook  Instagram Telegram

Артем Михайлов
Координатор ініціативи
Анна Савчинська
Відповідальна за комунікацію 0636159286