Матеріали вже направили на розгляд суду. Водночас свідомість громадян у період карантину зростає, кількість порушників суттєво зменшилася і про це на своєму щоденному брифінгу зазначив голова облдержадміністрації Владислав Скальський.

«За останню добу, тільки один адмінпротокол. Я вдячний, що люди стають все більше розуміти виконання карантинних заходів, які запроваджені», – зазначив він.

Нині на Вінниччині 1113 громадян перебувають на самоізоляції. Кількість громадян на самоізоляції зменшується , бо бо закінчується двотижневий термін для тих, хто заїхав в Україну більше як 14 днів тому. За добу на облік було поставлено нових 168 громадян. Сімейні лікарі та працівники поліції уважно стежать за дотриманням правил карантину і протягом доби провели 1347 перевірок.

Утім найвідповідальніші моменти попереду. Два наступні тижні будуть найважчими. Тому голова ОДА попросив з розумінням поставитися до жорстких заходів карантину.

Голова ОДА повідомив, що цей та наступний тижні будуть критичними щодо протидії спалаху коронавірусу, тому просить з розумінням ставитись до жорстких карантинних заходів.

Ілона ВАЛЬТЕР