В основному їх отримали медики, соціальні працівники, працівники транспорту, поліції та комунальних підприємств газо-, електро-, тепло- та водозабезпечення. Міський голова Сергій Моргунов дав доручення на придбання 40 км марлі на пошиття марлевих пов’язок.

– Хочу подякувати підприємству «Володарка», яке допомагає місту із виготовленням масок. У нас вже є матеріали для їхнього пошиття, і ми їх передаємо підприємству. Із резерву 2009 року у нас було 22 км залишків марлі, і ми придбали ще 20 км. Попросили, щоб шили більш захищені пов’язки — шестишарові, — проінформувала Галина Якубович, заступниця міського голови.

Роман Гавриш, голова наглядової ради ПРАТ «Володарка», повідомив, що 40 тисяч марлевих пов’язок на замовлення Вінницької міської ради робітники фабрики пошиють протягом 15 робочих днів. Безкоштовно розподіляти їх буде міська рада за заявками вищевказаних підприємств та організацій.

– Проблемою для нас є доставка робітників до місця роботи, адже на «Володарці» працює багато людей із приміських сіл. Намагаємось допомогти у цьому людям, — наголосив Роман Гавриш.

Директор міського департаменту охорони здоров’я Олександр Шиш зазначив, що з обласного резерву для Вінниці виділили 46 тис. ватно-марлевих пов’язок.