Сьогоднішні наші конкурсантки вибрали для себе шлях у сферу чоловічої діяльності – ІТ-технологій.

Проте вони вкотре доводять, що з косою українки вродливіші, ніж зі стрижкою «під хлопця». Адже всі помічають, як перехожі задивляються на дівчину з гарним волоссям! Йде вона, українська панянка, з гордо піднятою головою та чарівною косою.

До вашої уваги ТОП-5 довгокосих красунь Вінницького національного технічного університету:

Катя

– Мене звати Катерина, мені 20 років. Я студентка і в майбутньому хочу стати IT-спеціалістом. Також я працюю адмі­ністратором, тому легко можу знайти спільну мову з людьми. Свій вільний час люблю проводити з друзями або читати книги про саморозвиток.

Іра

– Мене звати Ірина. Я працюю UX/UI-дизайнером. Люблю настільні ігри та спілкування із творчими і дружелюбними людьми. Можу повчити вас англійської мови, якщо мене про це попросити. Люблю брати участь як волонтер у різних заходах.

Марія

– Марія. 19 років. Студентка ФКСА. Навчаюсь на ІТ-шника та мрію розвінчувати міф про красивих і розумних водночас.

Те, що робить мене такою, як я є — це творчість. Все своє життя я танцюю і виступаю на сцені, беручи участь у різноманітних заходах. Причому, здається, не залишилось танцювальних напрямків, які б я не підкорила: бальні, українські народні, східні, сучасно-естрадні, а також Pole Dance. Займаюсь візажем. Обожнюю вивчати етикет та психологію.

Вікторія

– Мене звати Вікторія, мені 19. Навчаюсь на 2 курсі Він­ницького національного технічного університету. Працюю викладачем дитячої міжнародної школи програмування «Логіка». Займаюсь дизайном, комп’ютерною графікою і робототехнікою. Мрію і прагну стати затребуваною дизайнеркою. Моє волосся для мене — моя впевненість. Ніщо так не допомагає з легкістю розправити плечі і впевнено крокувати, як розкішне та доглянуте волосся. Незважаючи на те, як важко доглядати за ним і як багато часу та грошей на це йде, я впевнена, що без нього було б набагато складніше.

Ольга

– Мене звати Ольга, мені 19, навчаюсь на еколога. Вірю, що жіноча краса врятує світ. І майбутнє лише за нами — сильними та незалежними.

Софія Копач