Ми б’ємо рекорд по захворюваннях медиків – ТІЛЬКИ 12 підтверджених в ОНКО? Серед них головлікар, заступник, завкафедрою медуніверситету? 9-ть – у ПОЛОГОВОМУ. 58 – обслідувано!!! І це тільки початок. В ХМІЛЬНИЦЬКІЙ ЛІКАРНІ – слава Богу – 1 пацієнт, Хоча вчора і вона була в оточенні поліції!
– Скільки там реальних фактів і чи не утаюють результати. Чому закрили онкодиспансер до 24 -го (крім екстренних служб)? Чи інфікований Головний лікар та його заступник, начмед? Пологовий на консервації. Чи є там нові випадки? Цими днями редакційні телефони, соцмережі буквально “”зривають” вінничани та читачі “33-го” із цими запитаннями
– скажіть, чому закрили онко, крім хімії і радіології? Чому лікарів із вражених медзакладів відправляють у відпустку за свій рахунок? Зрештою ви можете побачити це і тут по відгуках. Яка лише інформація не гуляє інтернетом. про масштаби інфікованих у онко, в т.ч. керівництва і навіть завкафедрою медуніверситету. І ви її бачили!

Ми не хочемо створювати картинку онкошоку із 13-ма чи 36 інфікованими – підозрюваними, плюс 4-ро родичів та пацієнтка., Про те, що у Вінниці в приватному центрі, немов би, виявили шокуючу цифру позитивних експре-тестів із цього закладу, якщо так – то чи ПОВІДОМИЛИ про це санепідемстанцію? Санстанція каже, що така інфа не надходила І офіційно ніхто не знає про існування такої послуги! А якщо роблять і не повідомляють – ТО ЦЕ ВЖЕ КРИМІНАЛ Чи не розсіюють їх зараз по щоденній статистиці, щоб не показати шокуючу реальність… І від цього залежить здоров.я самих відпралених додому онкохворих, їхніх родин… ЧОМУ ДОСІ НІХТО ОФІЦІЙНО І ПРАВДИВО НЕ ПРОКОМЕНТУВАВ ЦЕ?.

Як і про те, де могли інфікуватись лікарі і головний, заступники і навіть завкафедрою?. Чи на день народженні головного? Який тест у нього? ЧОМУ ВІН ВЖЕ ОТРИМАВ ПОПЕРДЖЕННЯ ПРО КРИМВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ, Але не зізнається?

Щоб розсіяти чи підтвердити всі ці болючі запитання і чи позитивний тест у Головного лікаря – наші кореспонденти звернулись до Головного лікаря В. Шамрая – сьогодні він пообіцяв за його словами “розвіяти ці чутки”, хоча у Вінниці ж – довго в неправду грати не виходить! Хотіла запитати у А. Олійника – бо ж це комунальнй заклад облради – і в нас поки що один заклад такого профілю і рівня – що майже законсервувався до 24-го.Трубку – не бере. Телефонує до голови бюжетної комісії – каже нікого з керівництва немає. Лише Н.Заболотна сказала, що перевірить і надасть офіційну інфу.

ХОЧА ТУТ ВЖЕ ТРЕБА РОБИТИ РОЗСЛІДУВАННЯ? ЛЮДИ! І це ми так збираємось виходити на війну із найбільшою чумою за 100 років? Це так ми задовільняємо право громадян в цій війні -на інформацію – щоб знати і уберегтись! Це так ми РОБИМО ПРОФІЛАКТИКУ І ЗАСПОКОЮЄМО ЛЮДЕЙ – ЩОБ НЕ БУЛО ПАНІКИ І ПРАВДИВО ПОПЕРЕДЖАЄМО, ЩОБ НЕ було спалахів ?!
Прошу голову облради, голову ОДА, інших адекватних людей у владі дати роз’яснення.

В.Зайцева в своєму інтерв’ю нашій газеті сказала “БРЕШНЯ НАС МОЖЕ ПОГУБИТИ БІЛЬШЕ -АНІЖ САМ КОРОНАВІРУС!” Прошу всіх пам’ятати ці слова.
БО лише один випадок – це приблизно 96000 лікування в стаціонарі і 55000 на спецзахист. Чому намагались так довго замовати цей випадок в Департаменті?

Розслідування наших кореспондентів про ці шок-випадки і чому саме серед медиків стались ці спалахи. І чи інфікувались вони від пацієнтів, а чи через власну безвідповідальність на сайті “33 -го” та газеті “33 канал”.

ЗАЛИШАЙСЯ ВДОМА І ПАМ.ЯТАЙ – ПРАВДА ЛІКУЄ – БРЕХНЯ ВБИВАЄ. МИ і далі надаватимем вам правду – хоча вона щоразу буде гіркішою! ТРИМАЙМОСЬ! Знати – значить уберегтись! Щиро бажаємо всім хворим виздовлення.

З повагою “33-й” та