З 2015 року в м. Вінниці реалізується проект з будівництва загальноосвітньої школи в житловому кварталі №8 району «Поділля» на 1200 учнів вартістю 169,6 млн. грн.

Це сучасна триповерхова школа з відокремленою зоною для дітей з 1-го по 4-й клас та зручностями для маломобільних груп населення. На території школи планується збудувати сучасне спортивне ядро.

В 1 кварталі поточного року виконано будівельних робіт на 7,7 млн. грн. , що профінансовано з бюджету Вінницької міської ОТГ . Це свідчить про виконання міською радою своїх зобов’язань у повному обсязі.

Здійснено будівництво надземної частини будівлі, стін, перегородок та даху школи, виконано утеплення фасаду, збудовано внутрішні та зовнішні інженерні мережі.

У березні 2020 року продовжувалось виконання внутрішніх малярних робіт, влаштування вентиляційної системи та самовирівнюючих підлог, виконувались роботи з наклеювання і фарбування шпалер в класах, шпаклювання дверних відкосів, фарбування стін коридорів. Завершено улаштування дерев’яної підлоги гімнастичного спортивного залу та освітлення актового залу.

Введення об’єкта в експлуатацію планується в 3 кварталі 2020 року з метою вчасного початку навчального року.

У квітні місяці очікується перший в 2020 році транш коштів з державного бюджету по програмі фінансування з державного фонду регіонального розвитку.