То де тут правда? Підводимо підсумки.

11.05 год.

– Міський голова С, Моргунов: Так, дійсно маємо цей неприємний факт. Там як мені доповідали – 12 виявлених випадків коронавірусу. Це лікарі, пацієнтка, родичі. Це говорить про те, що наші медики виявились дуже легковажними. Так в керівника виявили, але легку форму. Відправили на карантин, Юрій Педос ( це нач. поліції області – авт) попередив про кримінальні відповідальність особисто , якщо його порушуватиме.

11.30.

Головний санітарний лікар області В. Зайцева:

– Так, в обласному медзакладі, який спеціалізується на лікуванні онкохворих підтверджено лаболаторно вже 8 випадків коронавірусу. Відібрано ще більше 50 зразків, дослідження продовжується. Серед них керівник закладу, заступник, завідувач кафедрою медуніверситету, завполіклінікою, медсестра, лікарі, одна пацієнтка.

Про приватну клініку не знаю, це незаконна діяльність, вони мають нам, як і пацієнти, повідомляти результати. Інакше – кримінальна діяльність.

14.30 Директор департаменту( на комісії облради) Л. Грабович:

– В онко виявлено 4 випадки інфікування лікарів і 1 пацієнтка.

14.45. Заступник голови ОДА Н. Заболотна:

– в онко підтверджено 8 випадків. 7 лікарів.

Депутати В. Скрипченко. А. Вигонюк:

– Чому в медсередовищі говорять про 36 випадків лікарів із коронавірусом в онко,але виявлених у приватників? Чому вони не повідомляють про це офіційні орган?. Що це за підпільний бізнес з кримінальною відповідальністю на коронавірусі?

Таїса Гайда, громадська діячка:

– Нам в офіційному запиті повідомили про лише одного додатково виявлено хворого лікаря. в онко.

Головний лікар онкодиспансеру Володимир Шамрай – власний пост:

Сьогодні я здав ще один тест на коронавірус і він не підтвердився.

На фото довідка видана заступницею В. Зайцевої.

Хоча там вказано, що кров (в порушення норм) брали в лабораторії онкоцентру. Тобто у своїх підлеглих. І де гарантія, що це кров цієї особи?

Ви можете це все аналізувати???

Нема слів – ЖЕСТЬ! Коментарі за кожним!

Для моралістів – зважте без емоцій! Вони за вами. І що вас чекає із такою проінформованістю. Де тут правда?

А завтра, не дай Бог, кожному доведеться шукати інфу про багатьох із нас, рідних і близьких. Але це лише айсберг – решта в розслідуванні “33-го” – читай те газету, заходьте на сайт

З повагою,