Чесно кажучи в це важко було повірити після численних ваших звернень. Але факт І я навіть не знаю як його коментувати.

Отож, все по-порядку:

середа, 25-те, доставлені тести і перші спалахи коронавірусу- місто, райони. Самі знаєте – там в пологовому вистрелило – маса людей на перевірку, там онко – ще більше. А потім Могилев- Подільський, Гайсин, Хмільник і пішло…

Перше профанство – хворих спочатку не перевіряли

– везли в загальні лікарні, ( там вже всі і пацієнти і медперсонал – потенційні жертви)) в самих закладах лікарі і керівництво не дотримувались суворих правил карантину

– і масові спалахи. І там і там – перевіряють – але в першу чергу лікарів – а не пацієнтів!

– які результати – “мовчання ягнят”

– брехня і тих хто з ким контактував і вже тих у кого позитив! Що люди скажуть – переважило загрозу смертельної небезпеки!

– медики і швидкі ( особлива тема) не знають куди везти пацієнів – читачі нам повідомляють, що у Тиврівській лікарні взагалі хворого зустрічали лікарі в масках токарів….

Тисячі постів – немає масок, рукавичок, окулярів! Можна ще назвати тисячу причин – чому ми, на жаль купка ініціативних депутатів вимагаємо звіту і позачергової сесії – ЩОБ ВИДІЛИТИ ДОДАТКОВІ КОШТИ НА БІДУ!. І хоча онко-заклад облради, зверніть увагу, попри спалах там коронавірусу – МИ НЕ ПОЧУЛИ ОФІЦІЙНОЇ ЗАЯВИ досі. Досі – різні факти називають навіть перші особи – в заступника ОДА – 8-м, в голови департаменту -5 ть. В інших – інші!

Одним словом – дожились. Я – в режимі онлайн – Скрипченко, Вигонюк, Мазур наживо йдемо шукати хоч когось у облраді!!! Голови немає! Двох заступників (нащо їх двох – ми вже давно обурююємось!) теж! Оце вам люди підготовка до найстрашнішої біди століття!

Все як в дзеркалі – коли треба піар – не злазять з екранів і благодєтєлі і благодєтєльніци прямо одарюють вас “дарами волхвів” – коли реальна небезпека СИДЖУВДОМА

Таки добились слухань о 14 год.

І що на них?.

Прекрасні але чи реальні новини від головлікарів та кураторів від медицини У НАС ВСЕ ЄСТЬ І НАМ НІЧОГО НЕ ТРЕБА! БАСТА. Їхні ж колеги жартують – якщо там була Грабович вони і в “кімнаті питок не скажуть).

Тому порада – якщо у вас чогось не вистачає – звертайтесь до них і нехай те, що єсть – видають, тим – що єсть лікують.

А я хочу засвідчити – що хоч в цій раді і у меншості – але ще жевріє здоровий глузд! І ще не втратили почуття реальності! Тому я разом із трьома іншими головами комісій ініціювали сесію облради в системі онлайн на тому тижні – будемо вимагати додаткових коштів і на тести ( бо бачимо, що в першу чергу є для відомих і впливових!) і на апарати штучного дихання. І жорсткого контролю за усім

– бо коли дійде через ось таке наше роз… і без… до масовості то можуть перегризати горло і за ШВЛ – яких у нас – як кіт наплакав.

ВІД ІМЕНІ МЕДИКІВ І СВІТИЛ МЕДИЦИНИ, які просили звернути особливу увагу:

– ДЕ МОЖЕТЕ, ЯК МОЖЕТЕ, У КОГО МОЖЕТЕ, ЗАКУПЛЯЙТЕ АПАРАТИ ШТУЧНОГО ДИХАННЯ у інфекційні опорні центри. Їх мало не буде і саме вони врятують життя важким пацієнтам Бо як повідомляли читачі – більше їх зараз запасають багаті і впливові у себе в гаражах, чи вже навіть бункери для цього припасають. Але Бог Бачить все! Цей апарат у лікарні врятує життя і вам і тисячам. А у себе вдома – може і вам не допомогти.

Одним словом – така реальність!

В “33-му” більше і про все

А про те, як реально “все є” – дивіться на сайті “33-го” у відеофактах із інфекційок, де лікують хворих

З повагою,