З яких причин – ніхто встановити не міг, правильного діагнозу ніхто не називав. Тільки з другого разу в Охмадиті встановили вірний діагноз. Здали аналіз слини до США і там визначили, що в організмі Софійки мутація генів. «Завдяки» цій мутації кістковий мозок не хоче працювати і виробляти еритроцити, тромбоцити і лейкоцити. З шестилітнього віку мутація почала прогресувати, організм став рости… З 1 вересня ми потрапили до реанімації, а далі в Онкогематологію м. Вінниці. Сім місяців наш організм підтримують елементами крові, а для лейкоцитів у ручку роблять підколку, вводять ліки, щоб хоча б маленькі, але вироблялися лейкоцити…

Завдяки вам добрим і небайдужим людям і своїми власними коштами ми потрапили до Ізраїлю, внести перший депозит 50 тисяч доларів. Тут на лікуванні ми перебуваємо вже з 24 лютого. Щотижня нам вливають тромбоцити і лейкоцити. Не зібравши усіх коштів, ми були змушені полетіти, бо Софійка була у критичному стані, погано себе почуває і завдяки донорській крові моя донечка жива. Її кістковий мозок майже порожній, переливання – не дуже добре, але без нього ніяк… Наш лікар Амід, щоб швидше почати діяти, згодився, що ми внесемо частку коштів, яка у нас є, а іншу через тиждень. Так, терміново нам потрібно шукати донора для трансплантації кісткового мозку. У клініку «Іхілов» ми внесли 5070 тисяч євро, але ще потрібно 6930 тисяч євро. Якщо ми не знайдемо цих грошей – клініка не буде з нами працювати.

Хочу попросити усіх небайдужих людей, щоб допомогли зібрати кошти на донора для подальшого лікування Софійки. Адже ми в чужій країні залишилися наодинці, без підтримки, зі страхом і болем. Боїмося втратити свою донечку, хочемо, аби вона обужала і стала здоровою.

Просимо перерахувати кошти на картку

5168 7573 3863 4704 (у гривнях) Приватбанк Алгаш Оксана Вікторівна
4731 2196 1262 9232 (у доларах) Алгаш Оксана Вікторівна