– Працівники соляних копалень ніколи не хворіють на грип, ангіну, запаленні легенів та інші легеневі хвороби. У світі давно діють санаторії в соляних шахтах та соляні кімнати, де лікують навіть туберкульоз! – розповів Валерій Кульматицький, голова всеукраїнської асоціації “Зелений світ” у Вінницькій області. – Індійські йоги вже тисячі років щоденно промивають рот і ніс соляним розчином і не хворіють. Поварена сіль, хлорид натрію, є універсальним антисептиком проти всіх видів бактерій та вірусів і абсолютно не шкідлива для організму людини.

– Як робляться ці промивання?

– Розчиніть у склянці теплої води півчайної ложки солі і полощіть рот, промивайте ніс. Цим ви захищаєте себе від інфекцій, а вже будучі інфікованим, полегшуєте протікання хвороби.

Крім цього, в Україні запатентовано соляний інгалятор “Інгасол” на базі звичайної кавомолки, в крищці якої просвердлюється отвір діаметром 8мм і вставляється медична трубочка такого ж діаметру довжиною 20 см. Потім в кавомолку потрібно насипати одну-півтори ложки повареної солі, включити її на 3-5 секунд і повільно зробити вдих через рот, а видих через ніс. Мілкодисперсний соляний пил осідає на слизовій оболонці і вбиває будь яку інфекцію. Один-два вдихання вранці і ввечері, – і ви та ваші діти завжди будете захищені від всіх респіраторних хвороб, в тому числі і від коронавірусу. Тож не ризикуйте своїм життям, зробіть собі цей інгалятор самі і будьте здорові!