58-річний житель комуни Далешице, який верхом їхав навколо центру міста Кельце, продемонстрував по-справжньому незгасну фантазію. Чоловіка затримали на вулиці Падеревського. Як виявилося, він був п’яний.

З незвичного оголошення, яке отримали вчора працівники поліції Кільце, з’ясувалося, що одинокий вершник їхав по порожніх вулицях міста. Звіт виявився правдивим. На вулиці Падеревського поліція зупинила 58-річну їзду на коні. Під час інтервенції чоловік зізнався, що їхав із Вашока в Далешице. Йому довелося проїхати близько 60 кілометрів.

– Як виявилося, чоловік був п’яний. Тест на дихальний апарат показав, що у нього в диханні було більше мілілітра алкоголю. Поліцейські покарали вас штрафами за те, що він порушує правила щодо ситуації, що склалася: він рухається безцільно і під впливом алкоголю, заявив Мацей Шлюсарчик із штабу провінційної поліції в Кельце.

Чоловік та тварина опікувався 58-річним другом, який приїхав на місце зі спеціальним причепом для перевезення коней.

За минулу добу поліцейські зі Свентокшиського покарали 200 осіб, які не дотримувались заборони на збори. У 50 випадках були складені клопотання про покарання суду. Протягом останніх 24 годин обстежили карантин 4400 осіб, у 9 випадках ми зустріли відсутність цих людей у ​​визначених районах.

https://player.liveu.pl/7b386ef7a589fb320ba7d8dcf8454c8b