Карантин у стосунках близьких людей став справжнім випробуванням — хтось його не витримав і уже розлучається, а іншим навіть суворі обмежувальні правила не страшні.

Не злякав карантин й вінницьких молодят: доньку нашого колеги — фотокореспондента Сергія Хіміча Вікторію та її обранця Олександра.

У суботу вони розписалися в обласному РАЦСі і законно стали чоловіком і дружиною. Як це відбувалося — розповідають молоде подружжя та їхні батьки.

– Зі своєю коханою Вікторією зустрічалися біль­ше року. Познайомилися в Інтернеті. При першій же зустрічі зрозумів, що це кохання з першого погляду. 4 вересня зробив їй романтичну пропозицію руки і серця. Батьки були присутні і підтримали наші наміри одружитися. Весілля було заплановане на весну. Але життя внесло корективи. Ми вимушені були перенести святкування, але не офіційну частину одруження, — ділиться Олександр.

Вікторія та Олександр закохались з першого погляду

Наречені напередодні зв’язалися із працівниками РАЦСу, і їм повідомили про вимушені обмеження під час розпису. Було від­мі­­нено урочисту церемонію. Не дозволялося заходити нікому, окрім молодят. А самі наречені мали бути в індивідуальних засобах захисту.

– Випросив хвилиночку зробити кілька кадрів своїх дітей. У мене великий досвід фотографа, але весілля у масках ще не знімав, — каже батько нареченої Сергій.

– Усе було дуже просто. Піднялися по сходах, залишили свої документи, потім вийшли, нас покликали через кілька хвилин. Поставили свої підписи. Нам видали два свідоцтва про шлюб — і все, — доповнює Олександр.

– А як же «Гірко»?

– Нам дозволили зняти маски і привітати один одного. Рукавичок не вимагали, і ми могли обмінятися обручками, — посміхаються молодята. — Але ми зовсім не засмучені.

Фотосесія відбувалася за містом. Святкували таку важливу подію лише у сімейному колі.

– Через те, що зараз ресторани зачинено, відзначити цю подію з друзями та родичами не було можливості, та й заборонено. Тому весілля відбудеться у вересні. Сподіваємося, що за пандемію тоді уже всі забудуть, — вирішили наречені.

Міла ПОЛІЩУК
Фото Сергія ХІМІЧА