Так заявила вінничанка Юлія Фіор, яка стала унікальною ретро-моделлю для американських брендів.

Зараз їй 30 років, вона проживає у Вінниці, але рекламує американські бренди одягу, парфумів і косметичних засобів. Аудиторія підписників цієї екстравагантної леді налічує близько 80-ти тисяч. Дехто вважає, що вона з іншої планети, а інші, навпаки, нею захоплюються.

Місцеві називають красуню «ванілька» і з радістю стежать за нею на сторінках її блогу.

– Ретро-стиль – це твоє життя чи заробіток коштів?

– Ні одне, ні інше — це внутрішній потяг. Я з дитинства надихалася історією і одягом минулих років. Не розуміла, чому жінки навколо не можуть виглядати, як принцеси?

Мені завжди подобалось щось особливе, але, коли виросла, не могла вигадати, як об’єднати сучасність та моду минулих років. А років 10 тому побачила Діту фон Тіз (королеву бурлеск-шоу з Америки, яка вдягається у стилі 40-х — 50-х років), і це була «стріла», яка влучила прямо у серце: я зрозуміла, що саме так хочу виглядати. І цього літа буде вже 3 роки, як я вдягаюся у стилі ретро.

– Як тобі вдалося стати міжнародною моделлю?

– Фотографуватись любила ще до «ретро-життя» і мала невеликий підробіток моделлю. Гарні фото — це мистецтво. Я створила власний інтернет-блог, в якому розповідала цікаві історії про своє життя, давала поради з етикету та викладала гарні фото.

Більшість історій описувала англійською. Мене стали запрошувати іноземні рекламодавці. Сьогодні американський моделінг і блог – це основне, чим я займаюсь.

– Як ти ставишся до еротичних фотосесій, чи знімаєшся ти оголена?

– Еротика для мене – це мистецтво. За все життя я позувала оголена лише двічі, і це було для реклами.

– Чим ти займалася до професійного моделінгу?

– Я закінчила Вінницький медичний університет імені Пирогова, моя спеціальність — медична психологія та КІГІП, тобто гешталь — психотерапевтія. Я пишаюсь тим, що кваліфікований медичний психотерапевт.

Певний час працювала за фахом у приватній практиці, але залишила її тому, що більше подобається працювати з групами, а не індивідуально. Також я художник та маю свій магазинчик в Інтернеті.

На жаль, зараз він майже не поповнюється, тому що вся творча енергія йде у блог та у модельну кар`єру.

– Які параметри твоєї фігури?

– Параметри ідеальні — 88/62/90. І це мені подобається, тому що можу себе елегантно відчути та вишукано подати. Зізнаюсь, що я вільна від сімейних обов’язків.

За свою бурхливу молодість я не раз змінювала свої погляди на життя. Ретро-стиль — це найспокійніший із всіх тих, які я приміряла на себе. Рідні мене зараз сприймають позитивно.

Софія Копач