За добу 59 нових випадків.  І це не кошмарний сон! Лише в одній Вінниці 31 медпрацівник. В області до 40-ка. Реальна четверть усіх інфікованих. Статистика за два тижнів в області і місяць в країні! І це ми панове підготувались????? Низько вклоняюсь за працю усім, хто на передовій. Зрозуміло, що за винятком тих, хто шастав по Кушавелях  і т.п., проігнорував вимоги карантину, принісши в заклади цю заразу як «презент другу». Але їх жалію – бо хворі. Але вони – на коронавірус! А я до тих – хто на голову! Бо мені ці наші мужні хлопці і дівчата в білих халатах зараз нагадують Героїв  Крут – яких кинули бездарні керманичі на цілу армію! Дєвочка-міністр і радник мародер! Злазьте з телевізора! … і валіть знову в ті Санжари! А бажано всі – на ізоляцію!   Що Ви робили 4 місяці!? 12 грудня ( алло) перша чорна мітка! Як пане Борис  – спакував ли вже надприбутки на мародерстві «золотими запасами»? Думає те рулетка прокатить? А наддефіцитні ШВЛ  і  поламані наполовину, в тих пару тисячах на країну, вам всім, панове, ще будуть снитись… не приведи  Господи євро масштабів!

А до решти – Терміново створюйте додаткові бригади для заміни інфекціоністів, чого лікарі мають сидіти «незатребувані» за свій рахунок і навіть просто у відпустках! А то вийде як у 14-му. В Україні 500000 силовиків – а на передову – добровольці у шльопанцях як живі мішені

У четвер може наші коллєги – обласні депутати ізволять  підтримати мою, Вигонюка, Мазура і інших ініціативу ( вже два тижні як) зібрати Вінницьку облраду – щоб виділити додаткові кошти. І провести ці ініціативи. Сподіваюсь казусів не буде – у нас все есть!!! … бо ж були! і у нас рада Безголова, а ще – суцільна Хованшища. Ну як всюди! Решта – в 33-му . Пам’ятаймо – брехня вбиває – правда – лікує!