Вже доволі давно з`явилися онлайн-способи для сплати за комунальні, для користування якими не потрібно навіть виходити з власної домівки. Потрібно мати лишень доступ до мережі Інтернет та банківську карту. У зв`язку з карантином кількість таких онлайн-сервісів збільшується. Тож #залишайтесявдома, а ми інформуємо, як можна сплатити за комунальні послуги, не залишаючи межі квартири:

✔ інтернет-сервіси та банкінги.

Один із таких сервісів https://bit.ly/3b9aGWo. Достатньо зареєструватися і будете бачити всі нарахування. Зручний спосіб отримувати платіжки і сплачувати онлайн.

Розуміємо, що є категорія населення, яка не користується мережею Інтернет, але ми впевнені, що небайдужі діти, онуки, інші родичі чи сусіди не залишаться осторонь і прийдуть на допомогу людям старшого віку і допоможуть підкорити інтернет-простір для сплати за спожиті комунальні послуги – зокрема, за послуги з централізованого опалення та гарячого водопостачання.

✔ Категорія населення, яка не користується Інтернетом, під час карантину може скористатися послугою, яку започаткувала Вінницька міська рада, – оплата комунальних готівкою вдома . Послугу можна замовити за безкоштовним номером 0 800 216-612 (з 9:00 до 17:00 по буднях). Додому приїде касир у супроводі працівника «Муніципальної варти» і представника компанії – управителя вашого будинку. Сплативши за комунальні, Ви на місці отримаєте квитанцію.

Сподіваємося на відповідальність споживачів і вчасні розрахунки. Це дуже важливо не лише для підприємства, а і для самих споживачів.

Тож будьте відповідальними і, звичайно, міцного здоров`я всім! Сплачуйте за спожите, будучи вдома.

Віра Малафей