Вінничани перемогли на бліц – матчі з шахів онлайн. На рахунку призерів це вже третя перемога поспіль. Також відзначають перемогу вінничан у змаганні з Житомирською областю, де великий вклад у здобуту першість зробили Артур Роєнко, Анатолій Спірін – по 6 очок з 6 можливих. Також якісний результат показали Дмитро Щербина, Михайло Жуковський, Віктор Матвіішен, Микола Боднар, Павло Паславський, Володимир Вусатюк, Юрій Штомпель, Катерина Скакун, Володимир Іванченко. Про це інформує Вінницька Міська Рада.

«Нещодавно відбувся інтернет бліц-матч з шахів між представниками Вінницької і Івано-франківської областей. Грали три матчі по 30 найкращих гравців за кожну команду. Загальний рахунок 69.5 на 56.5 на користь вінничан.Найбільший внесок в загальну перемогу вінничан внесли Володимир Іванченко, Микола Боднар, Дмитро Щербина, Георгій Галич, Анатолій Спірін, Владислав Пюро, Владислав Ларкін, Леся Косіч, Павло Паславський», – йдеться в повідомленні Вінницької міської ради.

Також команди беруть участь в різних чемпіонатах. Видатні юні і дорослі шахісти Вінниччини є членами онлайн-команди збірної України, яка є чемпіоном світу на платформі chess.com.

Василина Вереснева