На вокальному шоу «Голос країни-2020» цієї неділі завершився етап нокаутів Тіни Кароль. Феєричними, хто бачив, були всі виступи. Але навіть серед них першою визнали 24-річну вінничанку Ольгу Мельник.

Дів­чина, яку вже називають «душею та серцем» проєкту, виконала хіт Human відомого американського гурту Rag-N-Bone Man. Всі тренери були в захваті від надпотужного виступу Ольги. Дан Балан сказав, що співачка вартує більше ніж першого місця, і заявив, що вона розірвала сцену. Такої ж думки Потап і Настя Каменських. Тож Тіна Кароль запросила учасницю зайняти перше місце, й далі не знайшлося тих, хто міг би посунути нашу землячку. Далі пройшли до прямих ефірів Ольга Мельник, Дар’я Полоротова, Анна Трубецька, Даніель Салем. П’ятим учасником команди Тіни Кароль став «вкрадений» раніше Роман Сасанчин. Але вже зараз великі шанси на перемогу є саме у вінничанки, бо в неї відразу повірили всі тренери!

Додамо, що участь у шоу «Голос країни» вінничанка Ольга Мельник бере вже вдруге. Шість років тому випускниця школи №6 увірвалася туди з піснею «Жовті черевики» і змогла повернути до себе три суддівських крісла. Своїм тренером тоді обрала співака Сергія Лазарєва. Тоді дівчина посіла третє місце у вокальному шоу. Втім, плани стати артисткою й виступати обір­вала хвороба. Через проблеми зі спиною 19-річна вінничанка постійно лежала, потім заново вчилась ходити й з часом почала давати концерти для своїх земляків. Але її таланту було затісно, й вона одного дня наважилась знову спробувати сили у проєкті. У десятому сезоні на сліпі прослуховування «Голосу країни» дівчина прийш­ла з піснею «Lovely». Буквально з перших нот всі тренери повернулися, а коли виступ завершився, стоячи аплодували учасниці. Менше ніж за тиждень виступ дівчини зібрав більше 1 200 000 переглядів. Ольга Мельник потрапила до команди поп-діви Тіни Кароль, а своєю най­більшою підтримкою називає родину.

– Мій тато — військовий на пен­сії, мама — заві­дуюча дитячого садочка, а сестричка — хореограф. По суті, всі ми творчі особистості, — зіз­налась нам Ольга. — У вісім років мене відвели до палацу «Зоря» займатись вокалом. Після школи я вступила до Він­ниць­кого коледжу культури і мистецтв іме­ні Миколи Леонтовича, але провчилась три курси й залишила. Через рік вступила на факультет дош­кільної освіти Він­ницького педагогічного університету, який свого часу закінчила моя мама. І хоч розумію, що за спеціальністю працювати не буду, але жодним чином не шкодую. На першому плані для мене — просувати саме власні пісні, свій досвід, бачення світу та творчість. Навіть якщо не вдасться перемогти у «Голосі країни», точно знаю, що це мене не зупинить на шляху стати співачкою.

Віталіна Володимирова