Доброго здоров‘я вам наші любі помічники, люди з  відкритою душею, щедрі, добрі, чуйні, сповнені великим бажанням підтримати тих, хто дійсно потребує допомоги!.

Я з донечкою знову звертаємося до вас по допомогу!. Попри нелегкий для всіх сьогодні час, благаємо підтримайте нас!!!.

Ми дякуємо Богу, що ви в нас є і молимось щоб Бог зміцнив вас і ваші сім’ї  та щедро благословив!. Ми дуже, дуже вам вдячні, що ви миттєво відгукуєтесь на наш заклик допомоги! Для матері яка самотужки виховує і доглядає особливу дитину, допомагає в цьому нелегкому завданні лише моя мама, то є гігантська підтримка!.

Дякую Богу, що маю донечку. Діти -то дар від Бога, в Біблії написано, що «діти — спадщина Господня, плід утроби — нагорода» (Псалом 127:3). Ми дуже цінуємо такий дар!.

Нашій особливій дівчинці Локайчук Анастасії, влітку виповниться 13 рочків. Ми проживаємо в Вінницькій області, м.Іллінці. У донечки діагноз : органічне ураження ЦНС, внутрішня гідроцефалія, епісиндром. За свої неповні 13 років Анастасія перенесла 10 операцій, що пов’язані з поломкою шунта (простіше – це спеціальний насосик у головному мозку, для того щоб виводити зайву рідину).

Кожного дня ми виконуємо спеціальні, м’які вправи за призначенням лікарів з Сербії. Є хороші результати. Наступна реабілітація планується влітку.

Часом буває дуже не легко, адже я одна з своєю мамою доглядаю наше серденько Настуню, та ми стараємося зберігати позитивне мислення і не втрачати радість, ми зосереджуємося і думаємо про те, що можемо зробити для своєї маленької дівчинки.

Ми пишаємося успіхами своєї донечки Настуні які їй дається ціною великих зусиль. Кожне завдання, що стоїть перед дитиною — наче висока гора, коли її виходить подолати, то радість відчуваємо і ми і Настуня.

Також ми розуміємо, що в кожного свої клопоти і ми звичайно не знаємо яка ситуація у кожного з вас. Та з Божою підтримкою і з допомогою небайдужих людей, ми вже на власному досвіді переконалися, що набагато легше. Саме Бог дає мужність, надію та силу, щоб усе витримати! Також бачимо як Бог скеровує людей, щоб потішали нас, підтримували і це зміцняє нас та зігріває наші серця.

ДУЖЕ ПОТРІБНА ДОПОМОГА:

Донечка на безглютеновій і безмолочній дієтах, тому купуємо на постійній основі спеціальне харчування, виробник Німеччина та є дещо на Україні, а деяке харчування замовляємо з Німеччини, то є PM INternational. Можемо з радістю надати на нього рахунок при необхідності. Вартість однієі баночки від 850 грн і більше дивлячись який продукт.

Також  Настуні необхідне спеціальне обладнання для процедур, занять в дома.

Вартість  його 25000 грн, з продавцем домовилися про знижку в 50%.

Ось ссилки – https://bit.ly/2XU8mif https://bit.ly/2zaH4tC

Ще одна життєво необхідна допомога в придбанні памперсів, підходять Настуні (Abri-Form,розмір S2 можна й S4) https://bit.ly/2ytzie2

Непромокаючі пеленки – необхідна щоденна річ, без якої неможливо комфортне життя дитини. Ось такі підходять (Одноразові пеленки Seni Soft Super 90*60) https://bit.ly/3crCyFs

В візочок підголовник – https://bit.ly/2RQpMsr

Життєво необхідний корсет, так як  у Анастасії сколіоз – https://bit.ly/2KgDGje

Для нас це непідйомні кошти, тому ми молимо й благаємо вас,почуйте прохання матері яка дуже хоче допомогти своїй квіточці Настуні одужати!!!

Якщо ви маєте бажання, можливість оплатити, придбати необхідне для Настуні, то ми будемо безмежно вдячні за вашу готовність та щедрість.

Будь-ласка, ось наша адреса Нової почти:

Вінницька область, м.Іллінці, вул.Максима Кривоноса 82, відділення-1,
Таран Аліна Григорівна.

Любов до Бога, спонукає нас виявляти любов до інших особливо коли вони потрапляють у скруту, в Біблії написано : »Не відмовляй у добрі тому, хто його потребує, якщо у твоїй силі допомогти». (Присл. 3:27).

Якщо вам відомо до кого ми можемо звернутися по допомогу, то будь-ласка напишіть нам конкретну адресу, телефон, можна у вайбер, а якщо зручно то зателефонуйте.

Ми  будемо безмежно вдячні!!!.

Вельми вдячні  всім небайдужим людям які допомагали й планують допомогти нашій маленькій  дівчинці Настуні!.

Нехай Божий мир який неможливо збагнути розумом завжди буде з вами, бажаємо вам та вашим сім’ям щедрих Божих благословень, нехай кожний день вам приносить радість❗❗❗

Наша історія є на УББ (Українській Біржі Благодійності), там ви можете побачити документи, фото, відео Насті, звіт  про надходження https://bit.ly/3apwqMB

Про нас сюжет на тел.каналі

Для надання допомоги:

Номер картки ПБ : 4731 2191 2140 2196 (Таран Аліна Григорівна).

Контакти: мама Настусі  +380500133244 – Аліна

Вайбер: +380500133244

З повагою мама Настуні, Аліна Таран.