Бо ж монахи – Божі люди і живуть в молитвах і без телевізорів, не відають про реальні жертви і загрози цієї новітньої чуми? А ви її їм як «істинний» подарунок принесли? Так виходить. Бо що думали ідучи туди – за них думали чи за себе?

А Ісус коли розпинали – за кого думав – за себе чи за вас? Ось в цьому і вся суть. За нас! А ви за себе! Бо вважаєте, що лише ви «істинні» і обрані!

Але скажіть, чого ваша «благодать» має даватись за рахунок цих святих людей.? Очевидно, що вже вражені спалахами коронавірусу всі українські Лаври. В Києво-Печерській більше 100 монахів разом із настоятелем. Померли вже від коронавірусу три відомих монахи. Настоятель Павло вже повернувся після лікування, але кажуть про коронавірус настоятеля МП Онуфрія та його помічника Антонія. Офіційно це не підтверджують – але на Великодній службі їх не було – факт. Сьогодні ще один монастир через спалах коронавірусу закрили в Києві. Почаївська Лавра дала черговий спалах.

Яким буде спалах через першого виявленого священика на Вінниччині і чи пронесе Браїлівський монастир, після його відвідування віруючими на свята – питання тижня! Факт – після медиків віруючі та вражені монахи – на другому місті в Україні! Люди і вам цього мало? Ви і далі претесь в монастирі за власною благодаттю, в храми до священиків, в яких сім’ї і 3-5-7 дітей? А про благодать монахів, для яких ті обителі – їхній дім ви подумали, священиків для яких церкви – місце роботи? Господи, образум! Коли ти вже в душі цим фанатикам дасиш ще і істинну любов?! Вкотре бачу, яка страшна сила фанатизм без любові – до брата чи сестри по вірі, просто ближнього, українського і державного! А коли ще в силу своєї професії знаю, як ворожі спецслужби, задля досягнення мети і знищення країни і її народу, грають ось такими фанатичними масами як балалайками?

Думаєте у нас так просто горять вогнища розпалені диверсантами, щоб попалити країну і її останні копійки з бюджету? І так вміло розпалюється ще одне – вогнище коронавірусу, які палять бездумні фанати у святих місцях. А тебе, мене, нас, вважають невіруючим мотлохом лиш за те, що не пішов у лавру чи храм і не заразив монаха чи священика чи не приніс по дорозі звідти коронавірус до рідних і близьких ! Друзі – невже тепер у цьому «благодать». Як думаєте?