Звернення до Президента України Володимира Зеленського

Я пенсіонерка, мені 73 роки, загальний стаж 50 років. Чоловікові моєму 73 роки і стаж- 51 рік. Яrщо об’єднати, то 101 рік, століття, ми віддали державі. По 33 роки пропрацювали на Сутисківському заводі “Автоелектроапаратура”, продукція якого експортувалася в усі республіки СРСР і в країни з тропічним кліматом.“Вітаю, пане Президенте! Дякую за ”чудового” радника прем’єр-міністра з економічних питань Олексія Мушака. Який висловився в кулуарах ВРУ, як вирішити проблему з наповнення бюджету: ”Не платити пенсій пенсіонерам, це несправедливо, бо вони паралельно підробляють, і їм повинні допомогати діти. А я не буду отримувати пенсію, до того часу її відмінять.”

Вихідних майже не було, бо безоплатно допомогали підіймати сільське господарство, за постановою компартіі. Щомісяця з нас усіх відраховувалися кошти для майбутньої пенсії. Мільйони пенсіонерів побудували економічно сильну, багатогалузеву, аграрно-індустріальну Україну, в якій ви, пане Олексію Мушак, народились, здобули освіту і безбідно живете. А зараз нас кинули на виживання!

А у мене пенсія мала, бо інженерно-технічні працівники мали оклади 100-150 рублів.Стан здоров’я з роками погіршився, тому більшу частину песії віддаю на ліки і житлово-комунальні послуги, а мізер – на харчі. Ще дякую міністру охорони здоров’я. Він дуже ”підтримав” дух і настрій пенсіонерів по телебаченню, сказавши, що вони помруть від коронавірусу. Браво!!! Це ще один варіант для поповнення бюджету країни, яку ми для вас збудували.

Пане Президенте, Ви призначаєте на керівні посади у державі людей, які навіть не знають, що робити в комфортному кабінеті, за велику зарплату. Це я про Малюська – в позі “лотос”. Прийміть мудре рішення, порадьтеся з усіма партіями і знайдіть фахівців, які б твердою рукою розвивали кожну галузь і ділилися досвідом з молодими. Бо нинішніх – наче випустили із скриньки Пандори. Молимо – не продавайте землю! Це воля більшості українців. Проведіть референдум. Ви ж слуга народу!”

З повагою – Білик Ніна Андріївна. Народилася 4 жовтня 1946 року, проживаю в смт. Сутиски Тиврівського району Вінницької області по вул. Гагаріна буд. 9/6. В 1966 році закінчила Вінницький електровакуумний технікум. Працювала на Вінницькому радіоламповому заводі, з 1968 року по 2001 рік- на заводі ”Автоелектроапаратура” в Сутисках, у 2001-2012 роках – у ПАТ Вінницяобленерго.