– Приємна новина для Вінниці та України! Бо відома компанія, що працює у Вінниці

«UBC Group» повідомила. Що має намір розпочати саме в нашому місті дефіцитних на сьогодні апаратів ШВЛ – штучної вентиляції легень. В цьому напрямку йде робота фахівців компанії із подальшою сертифікацією апаратів вітчизняного виробництва., – повідомив сьогодні під час брифінгу мер Вінниці Сергій Моргунов. – Чому це приємна новина? Бо в усьому світі нині є страшенний попит на цю апарати і їхня ціна виросла мінімум в 2-3 рази від тієї, яка була до пандемії корона вірусу. А ті апарати, які є у наших лікарнях, переважно відносно давні за випуском і своїми можливостями. Тому ця ініціатива вінницького підприємства і загалом компанії «UBC Group» дають надію, що наше місто стане центром виробництва цієї важливої і рятівної продукції із позначкою  «Зроблено у Вінниці».

Нагадаємо, що «UBC Group» має у Вінниці завод «UBC Сool» – підрозділ холдингу, яке займається розробкою і виробництвом холодильної техніки для напоїв і продуктів. Включає в себе завод «UBC Сool» в м Дергачі, Харківська обл., І завод «UBC Green Сool» в м Вінниця Україна.

«UBC Сool»:

№1 виробник охолоджувачів в світі.

№1 виробник холодильних шаф в Україні.

№2 виробник холодильних шаф в Східній Європі.

І тут вважають, що «бізнес повинен приносити щось більше, ніж гроші. Він повинен бути частиною гри (роботи), приносити задоволення, пристрасть, потяг, бути станом душі. Компанія має більш широкі інтереси, ніж просто виробництво і продаж. Бізнес – це всього лише частина нашої експресивної життя, нашої гри. Ми змінюємо світ!»

Брифінг щодо ситуації із коронавірусом у Вінниці 24.04.2020

Posted by Сергій Моргунов on Friday, April 24, 2020