Коли у світі цифра стрімко наближається до 3 млн хворих на коронавірус (померло 192000), лише США хворих днями буде мати 1 млн., померлих – 50000. Іспанія – з населенням як в Україні – має 212000 хворих, Італія, Франція вже давно перегнали Китай із їхніми тепер незначними трохи більше 84000, то Українських – 7647, це як кажуть одні опоненти, капля в морі. І результат за 24 квітня – 370 по Вінницькій обл. на їхню думку взагалі ніщо.

– Ви що йолопи не розумієте, що у перерахованих вище країнах медицина – космос і то люди мруть як мухи, а у нас 2000 апаратів штучного дихання на країну! І якщо керуватись їхньою статистикою – люди скоро можуть задихатись і помирати, не приведи Господи спалаху, очікуваного 2-5 травня і піку смертності 3-8 – переконують інші.

– Але у нас лише 10 відсотків задіяно ШВЛ. – Стверджують спеціалісти нетипову для світу ситуацію. В переважної більшості хворих – легка форма. То що маємо диво?! Якого так просили у Бога, долі, природи?

Давайте побажаємо медпрацівникам, яких на Вінниччині вже до 130, поліцейським, їх 11 але є хворі родичі, швеям фабрики, яка шила маски, спецкостюми, (4- підтверджено і 300 чекають результатів), військовим і породіллям, діткам, тим хто у цьому списку і 17 – хто офіційно добавився за добу – швидшого одужання від коронавірусу. А сьогодні поговоримо про дива і позитив. Хто їх не чекає – нехай далі не читає!

Перший – налякана відмовою США у фінансуванні ВООЗ повідомила, що ліки від цієї новітньої чуми будуть мінімум за 2 тижні – максимум – 2 місяці.

Другий – лікарі США, в т.ч. і наші земляки з досвіду лікування пацієнтів там, повідомляють, що привиті від малярії люди легко або безсимптомно переносять коронавірус. А у нас ця прививка була обов’язковою!

Третій – у деяких оптимістичних епідеміологів є надія, що ми вже давно більшістю безсимптомно перехворіли чи хворіємо цією недугою і вискакують лише ускладнення.

Четвертий – Україна налагодила виробництво унікальних тестів які показують не лише захворювання, але й те чи у людини вже вироблений імунітет.

Та чи вже перехворіла вона!

П‘яте – такими тестами будуть проводити тестування через пару днів масово усіх. Враховуючи, що лаболаторії можуть опрацювати, за висновками Ляшка, 1 млн – за півтора місяці ми легко можемо пройти це чистилище!

Всюди є нюанси! Але сьогодні ми їх упустимо.

І на завершення – а ви знаєте, як Україну називали в 90-х аналітики світу? Тигром Європи з машинобудування. Першою була лише Франція! То може згадати наш потенціал, увірватись в світове лідерство на фоні прогнозованого небувалого голоду у світі – у нас же – найкращі чорноземи на Землі – площі їх найбільші в Європі. А ще другі у світі поклади руди! А це весь метал – від м‘ясорубки, машини і космічного корабля! То що стаємо тиграми і тигрицями? Чи недоумками від серіалів для приматів? Є нюанс – із землею – ми все це – без неї нічого!

Детальніше про все в газеті «33-й» канал та на сайті!

З повагою,