Звертаюсь до Вас вдруге за день, оскільки станом на 14:00 годину на жаль маємо новий підтверджений випадок захворювання на коронавірусну інфекцію COVID-19. Захворіла жінка із с. Висока Гребля. Стан хворої легкий. – повідомив у соціальній мережі голова Крижопільської РДА Володимир Скалій – Лікування проходить вдома під контролем сімейних лікарів. На разі встановлюється коло контактних осіб, в усіх них буде здійснено відбір зразків для ПЛР дослідження.

Попередня інформація свідчить про досить широке коло контактів, тому на позачерговому засіданні комісії ТЕБ та НС прийнято ряд відповідних рішень, зокрема щодо заборони в’їзду-виїзду у села Висока Гребля та Андріяшівка та посилення карантинних заходів і контролю на території всього району.

Закликаю усіх, враховуючи ситуацію, дотримуватись усіх без виключення вимог карантину, не виходити без потреби з дому, спілкуватись із близькими за допомогою телефону, максимально обмежити коло контактів, користуватись засобами індивідуального захисту, часто мити руки, консультуватись із сімейним лікарем телефоном, і основне – не йти на кладовища у ці вихідні! Це надзвичайно важливо для кожного з нас!

Не дамо вірусу поширитись!

Залишимось усі здорові!