Шановна редакціє!

Звертаються до вас соціальні працівники с.Демидівка і с. Могилівка Жмеринського р-ну.

У жовтні 1996 р., коли         колгосп розпайовував землю, нам, соціальній сфері, не виділили землі, хоча в районі соціальні працівники одержали.

Ми неодноразово зверталися до адміністрації Жмеринського р-ну, і нарешті адміністрація знайшла землю і виготовила технічну документацію. У цей час з’явилися ОТГ, проте наша земля і документація не дійшли до Гніванської ОТГ. Ми їздили: Гнівань-Жмеринка, Жмеринка-Гнівань, але нам сказали в Гніванській адміністрації, що землі немає, а документація до них не дійшла.

Ми неодноразово до голови ОТГ звертались, писали заяви, які ніхто не розглядав. Коли с. Демидівка хотіла вийти з ОТГ, то приїхав заспокоїти нас і на запитання про паї відповів: «Перший раз чую».

Є вчителі, які пропрацювали по 52 роки, а він, вчитель за освітою, всім нам збрехав. Адміністрація Гніванської ОТГ відсудила у військових 500 га землі, якою вони користувались на землях села. Військові мали 500 га землі, а адміністрація каже, що 360 га. Розкрадають! Вкрали землю, що давала нам Жмеринка, вкрадуть і цю.

У земвідділі нам кажуть, що треба цю землю здати в оренду для поповнення бюджету. Напевно, знову знайдуть причину не дати нам землю.

Відсудили не для людей, для себе.

12 підписів

Редакція готова вислухати точку зору керівництва ОТГ.