28-го 406 інфікованих коронавірусом в області і 9410 в Україні. На Вінниччині вражено 35 медзакладів коронавірусом. Серед них госпіталь ветеранів, чорнобильська лікарня, первинки сімейних лікарів, Пироговка і онко,лаболаторія судмедекспертизи, пологові і райлікарні. Є і профільні інфекційні. Всього інфіковані більше 130 медпрацівників і десятки підозр.- за 600. На адресу редакції – постійні нарікання на черги і очікування результату. Чи привезли вчора – ще один ПЛР? В тюрмі яка підпорядкована Вінницькому управлінню – бунт. Зеки порізали себе через протест знаходитись із хворим в одному СІЗО . В Києво- Печерськійм лаврі вже 200 монахів та семінаристів захворіло на коронавірус. Серед них – вінничани. З якого половництва – до Києва чи Почаєва привезли прибиральниці профільних лікарень коронавірус? Чи їхали молдавські половники, які із Почаївської лаври привезли до Молдови 12 уражених коронавірусом через Могилів- Подільський? Хто видавав і купував неякісні та непридатні костюми, як пробивні бронежилети у 2014-му нашим лікарям? За день – інфікувались дві зміни сімейних лікарів в спецзасобах. В Гайсинському р-ні обурення мешканців через утаювання контактів важкохворих на коронавірус. Де інфікувася священик із Бару? Монастир на Вінниччині закрили через погрози підпалів, чи там є хворі? Чи спілкувалось вінницьке духовенство МП із митрополитом Онуфрієм, архієреєм Антонієм які зараз лікується, хто їздив на Пасху у сусідні Головчинці – де
більша половина монашок – госпіталізовані. 47 річна вже померла.
Коли коронавірус піде з України? Він сьомий брат родини коронавірусних, які вже були у нас. Лікарі знають час його життя – 56 днів? З якого числа треба рахувати – 3 березня чи 12-го? Додавайте 55 і виходить що в ці дні він може, і дай Боже, покинути нас. Але залишає хвіст. Як правило, він тягнеться ще 21 день! І змітає все, що зачепить. Це ті хто хворий залишився і ті кого вони ще заразять. І ще хто важкий і можуть підти від нас! Одним словом у травні чекаємо день перемоги уже і над коронавірусом! Лікарі стверджують, що цей хвіст в десятки разів збільшили ті, хто знехтував через свій фанатизм інтересами усіх жителів країни. Бо після піку 15-го ми б уже підчищали його, а так чекаємо іншого піку 2-8 травня. Особливий привіт фанатикам!
Вчора ввечері наша колега з Москви прислала жахливий список померлих від коронавірусу лікарів і інших медпрацівників. Їх там в Росії лише лікарів – до сотні. Тому як бачите вибраних у коронавіру немає,. Бог прощає, а природа безжальна. Залишаймось вдома і рахуймо ці 56 днів плюс 21 як мантру! Бо вже є реальна надія, коли коронавірус зникне і подарує нам вільне літо!!!!
Детальніше про все. – в завтрашньому номері газети «33-й канал» та на сайті