Вона не лише спортивний журналіст, але й «Міс Вінниця-2013». Як йому гостюється у будинку майбутнього тестя Олега Щеглова — футболіст розповів журналістам.

Від пандемії коронавірусу по домівках ховається майже увесь світ. Відомий футболіст Олександр Зінченко цей важкий період вирішив пересидіти разом зі своєю нареченою — вінничанкою Владою Щегловою (більше відомою як Седан). Саме у будинку батьків Влади зараз перебувають зіркові молодята.

Як ми вже писали, Олександр та Влада заручилися у жовтні минулого року. Зінченко зробив помпезну пропозицію коханій Владі прямо на стадіоні Олімпійського. Дівчина дала згоду, і тепер молодята увесь вільний час намагаються присвятити один одному.

Як відомо, наша землячка, володарка титулу «Міс Вінниця-2013» – сьогодні знаменита телеведуча футбольних каналів. Раніше повідомлялося, що Влада зустрічалася з іншим відомим футболістом — Андрієм Бурячком. Андрій з Вінниці, тут робив перші кроки у футбольній кар’єрі. Деякий час уся країна спостерігала за їхнім бурхливим романом. Більше того, у соцмережах часто публікувалися фото, де Влада відпочивала в одній компанії із колишнім кавалером Андрієм Бурячком та теперішнім нареченим Олександром Зінченком. Андрій і Саша ровесники, разом грали за молодіжну команду «Шахтар». Часто разом відпочивали, їздили на відпочинок за кордон. Чому і коли саме розірвали стосунки Щеглова та Бурячок, достеменно не відомо. Футбольна публіка зрозуміла, що у Седан новий бойфренд, коли прямо у прямому ефірі Зінченко поцілував Владу. З тих пір пара уже не приховувала свої стосунки. Реакція Андрія була прогнозованою. На своїй сторінці в Інстаграм він написав: «Пригрів змію на грудях»… У футбольних колах подейкують, що з тих пір Бурячок не спілкується з колишніми друзями. Андрій поїхав грати у турецький «Різеспор». А Зінченко має великі амбіції у «Манчестер Сіті», де, згідно з контрактом, отримує непогану зарплату — 1 млн 400 тис. фунтів у рік ( 634 тис. грн. у тиждень).

За таку зарплату Зінченко міг би обрати для карантину якийсь ізольований острів, але приїхав у Вінницю, до майбутніх тестя і тещі. Як відомо, батько Влади Олег Щеглов очолював обласне бюро судово-медичної експертизи. Після декількох корупційних скандалів в обласне бюро призначили нового керівника. Також відомо, що Олег Щеглов грає у футбол на місцевому рівні. Чи тренується він зараз зі своїм зірковим зятем, наш кореспондент запитала Олега Анатолійовича у соцмережах, поки відповіді не отримали. Якщо надійде – опублікуємо.

Як повідомив у прямому ефірі одного з футбольних телеканалів сам Олександр Зінченко, йому у тестя з тещею дуже комфортно!

– Тут у мене тренувальна база, якщо не ТОП — 10, то ТОП — 20 точно в Україні! Все, що тільки можна, у мене тут є! Все, що тільки можна було придумати, мені тут уже давно придумали: і умови, і газон, є де займатися, — повідомив Олександр.

На відео видно, як він займається спортом зі своєю коханою Владою та двома їхніми собачками.

Олександр зізнався журналістам, що любить тещину кухню і до 4 травня не збирається розлучатися із вінницьким борщем.

Щодо весілля, то Влада повідомила, що попередня дата урочистостей зірвалася через пандемію. А нову поки не обговорювали, бо все залежить від карантину та ігрового графіка Олександра.

Каріна МАЄВСЬКА