Але виключно в упаковці та із дотриманням санітарних норм. Сьогодні про це повідомив адміністратор ринку Урожай під час перевірки роботи торговельних рядів санітарними лікарями.

– Все домашнє молочне можна буде завтра купити, але молоко і сметана мають бути у скляній тарі. А сир – в лотках під плівкою чи кришкою. Звісно, зберігається норма про дистанцію, масковий режим, рукавиці та всі застереження, які ми виконали для відкриття ринку, – повідомив адміністратор Урожаю.

Нині наша перевірка роботи ринків показала, що торгувати вийшли 50-60% продавців. Ціни тримають на рівні докарантинних… Ажіотажу не видно!

– Це дуже радісний  день – бо ми працюємо, всі постійні покупці прийшли – живі, здорові та мають гроші на товар! В асортименті є майже  все і ми працюємо над відновленням повного асортименту! Звісно, це не та торгівля, що була на травневі рік тому! Але добре, що хоч так!, – розповів Віталій Білун з Урожаю.

Водночас, сьогодні до ринку «Вишенька» стояли рекордні черги в обідню пору – до 40 вінничан в масках очікували на можливість знову купити найкращі ринкові продукти.