На 45-й день коронавірусу незабутній день народження влаштував своїй дружині вінничанин Геннадій Наумчук.

Він випав на 1 травня. Але як завжди — друзів та родину запросити не можна було через карантин. Тому влаштував сюрприз, який з балконів радісно споглядали всі сусіди, син та донька, онуки. Всі в кінці скандували: «Браво!»

Він зіграв на ударних інструментах на власній терасі відому композицію своєї дружини Лариси.

– Я 25 років не сідав за барабани і не брав палички в руки, – ділиться підприємець і власник магазину «СВ-Буд», що по вул. Пирогова, Геннадій Наумчук. — З 1993 року, що називається — «з нуля», займаємось підприємництвом. Хоча дружина — світла голова і має два червоних дипломи. Лариса всюди зі мною. А ще вона патріот України «до мозку кісток», тому вже десятки років нашу оселю прикрашає прапор України.

Розвівався він над будинком і під музику господаря…

– Ось так було і в буремні 90-ті, коли мені, інженеру і студенту вечірнього відділення політеху, довелось на вихідних на весіллях грати, щоб утримувати двох маленьких дітей і родину.

І тепер син та донька вже прийшли із родинами, щоб привітати нас, у масках і за законами карантину — через хвіртку. Ми 45 днів як не виходили на роботу, як і біль­шість українців. Бізнес зупинено — що у нас, що у дітей, а родини ж утримувати на щось треба… Але знаходимо позитив, а не впадаємо у депресію. Ось і надумав сюрприз. Зняв із горища барабани — підчистив і почав репетиції…

– Це було зворушливо — я була на сьомому небі від щастя і на все життя пам’ятатиму цей пандемійний день народження, – каже дружина Геннадія Лариса. – Дякую чоловікові за сюрприз, дітям, які розуміють і оберігають нас.

Хочу звернутись до всіх вінничан, українців: давайте разом використаємо ці дні для приємних сюрпризів один одному. Ділімось щедро теплом душ. Зігріваймо один одного. Бо все це — безкоштовне, але безцінне для кожного із нас.