Народ, ви розумієте як в державі, де є Рада національної безпеки, НАБУ, ДБР, прокуратура, СБУ та десятки інших контролюючих органів, одна дєвочка з невизначеним статусом, може в ручному режимі управляти усім енергоринком?

Я цього не розумію, може хтось пояснить.

Якщо це ціна благодійності, яку від нашого імені прийняв гарант коституції від олігархів на початку карантину, то дороговато вона нам обходиться. За скромними підрахунками ДТЕК з кишень незаможних громадян додатково отримає до кінця року 12 мільярдів гривень.

За рахунок збільшення вартості перших ста кіловат на 46 відсотків під час карантину. Тобто, замість 90 коп. тепер платитимемо 1,68 грн. Це в той час, коли у всьому цивілізованому світі влада максимально допомагає людям та бізнесу вижити під час пандемї.

У нас і так уже дорожча, ніж в деяких європейських країнах електроенергія і ми уже неконкурентоспроможні. То ось вам чергова схема від того самого вовчого НКРЕКП. І заради цього, як кажуть спеціалісти, створюється штучний дефіцит електроенергї, бо урядовим рішенням зупиняється частина блоків на державних АЕС з найдешевшою електрикою.

І, виявляється, що за всім цим стоїть людина з орбіти олігарха Ахметова, яка колись мала відношення до формули «Роттердам Плюс». Супершахрайської енргетичної схеми на мільярди народних грошей, котрі за допомогою держави красиво лягли на рахунки олігарха.

Отже, червоні грабували, помаранчеві грабували, біло-сині грабували. Тепер уже і зелені починають відкрито грабувати. Поки ми з вами перелякано сидимо на карантині.

А як інакше пояснити преференції для «Епіцентру», який увесь цей час успішно працює, не сплачує податків на землю та ще й розмитнює китайські товари на продаж, знову ж таки, як благодійну допомогу. До речі, в присутності президента.

Нам казали, що не будуть красти на армії. Так, розумні голівки, яких уже пропхали в уряд українські олігархи, придумають тисячі нових способів красиво украсти у народу.

І якщо гарант Конституції та вся дорогуща правоохоронна система мовчки спостерігають та ще й потурають цьому безпрєдєлу, значить знову будуть грабувати по-крупному.

На скільки ще продовжується карантин?

Якщо держава каже: «Ми знайдемо гроші, я уже відчуваю, як вона нишпорить у мене по кишенях». То, виявляється, ви теж прихильник класики, пане ПреЗЕдент?

Заслужений журналіст України