У Вінниці запустили резонансний флешмоб дитячих малюнків для підтримки лікарів, які зараз «на передовій» – боряться із коронавірусом. Всі бажаючі жителі Вінниччини можуть створити малюнок для власного лікаря або ж того, якому хочуть за щось подякувати. Така акція здійснюється для того, аби розрадити медиків у період коронавірусної пандемії. Першими у такому «підтримка- челендж» стали вихованці центру “Vinsmart”.

“Карантин як час переоцінки цінностей, і він настав! Усі зрозуміли, що справжні герої – серед нас, і вони потребують нашої підтримки, – йдеться у дописі дитячого центру на сторінці у Фейсбук.

Організатори закликають всіх робити добрі та приємні справи, адже це дуже просто, а підтримка для сьогоднішніх героїв – лікарів, просто безцінна”. Приєднатися до такого флешмобу рекомендують не лише дітям, а і їхнім батькам. Це не абияк зближає та розвиває командний дух у родині.

Для участі потрібно намалювати малюнок для лікаря, якому Ви б хотіли подякувати та сфотографувати його(малюнок). Далі фото малюнку треба завантажити за посиланням та опублікувати разом із закликом підтримати флешмоб.

Василина Вереснева