Бо останнім часом в області саме Левченка «демонізували», як «Сірого кардинала», «Безжального перемовника» і «Усміхненого «палача» в питаннях добровільно-примусового об.єднання громад!

Нині, коли Вінницьку область таки поділили на 63 ОТГ і 3 чи 5 районів після всіх цих безкінечних перемовин, словесних боїв, погроз, матюків та «впливів» Олег Левченко дав ексклюзивне відеоінтерв.ю 33-му каналу – газеті та сайту… Бо обіцяв цю відверту розмову нам – 33kanal.com ще в розпал суперечок про новий адміністративно- територіальний поділ області, як ЗМІ, якому «більше всіх воно треба»…

І ми його запитали майже про ВСЕ:

– Чому 63 ОТГ, а не 65 чи 150?

– Скільки буде у фіналі районів – 3 чи 5? І хто з місцевих олігархів «топить» за Ладижин?

– Чому вдалось Гройсману, а не Татусяку?

– Які хабарі та «рішалова» були задіяні під час об.єднання земельних, проблемних і мега-громад?

– Чи всі ОТГ виживуть за рік-два? І хто має найбільше шансів виграти вибори тут 25 жовтня? \

– Скільки грошей і «гемору» заробив Левченко на цій ОТГ-реформі?

– Чи виведуться на Вінниччині «дурні та убиті дороги» після цього ОТГ?

– Якою буде «Велика Вінниця» після приєднання сусідніх громад?

– Чи є своє село, хутір та ставочок для життя у «євротітушки» Левченка після цих «ТРЬОХ БУКВ» – ОТГ?

– Так, я йду на «Дембель» – бо мавр зробив свою справу і мавр має право йти! Але реформа триває і це рішення Кабміну означає лише одне – перемовини і сварки закінчені, на порозі нове життя і вибори почались ще вчора! На них виграють ті, хто саме ініціював створення ОТГ, не був політиком, а пахав, як віл у своїй громаді… Та не обманув людей!, – розповів під час інтерв’ю Олег Левченко. – Бо розмов на цю тему ще з часів команди Сергія Татусяка було багато… Але вдалось це Володимиру Гройсману, який знайшов політичну волю після Майдану розтрясти це болото і запустити свою найвдалішу реформу разом із створенням ОТГ.

Повний текст інтерв’ю з Олегом Шевченко читайте в газеті «33-й канал» 13 травня.