Лідер гурту «Антитіла» Тарас Тополя лише днями офіційно заявив, що вони з дружиною — співачкою Альошею чекають на третю дитину.

Співак розповідає, що за кілька місяців до вагітності сам напророчив поповнення в їхній родині, коли написав пісню «Я хочу стати тим, від кого буде син, а потім ще одна, а потім ще один…» Після новини про ва­гітність подружжя було спантеличене, адже дружина- артистка лише повернулася на сцену після других пологів і дізналася про третю ва­гітність перед самісіньким концертом.

«Коли я ді­зналася, то була шокована, тому що нам взагалі було не до цього — займалися кар’єрою, у турі були і Тарас, і я. Через вагітність у мене часто змінювався настрій, і від моїх душевних перипетій страждала вся концертна група. Це був період зйомки чергового кліпу. Багато переїздів, гастролі та швидка їжа — все це ще більше дратувало мене», – розповідає Олена Тополя.

Подружжя зізнається, що ні другу, ні третю вагітність не планували, але якщо вже так, то потрібно підібрати ім`я дитини з креативом, щоб звучало разом з першими двома (Роман та Марко). Також зіркова пара має сімейну традицію — це дарувати щось коштовне дружині після пологів, на кшталт перснів чи сережок. Тарас додає, що в кожну подаровану прикрасу вкладає частину своєї душі і певний прихований сенс. Наприклад, після народження старшого сина Романа Тарас подарував дружині каблучку з коштовним камінням у вигляді квітки ромашки.

Тарас розповідає, що так довго приховували третю вагітність, тому що «подруга» сім`ї вирішила пропіаритися за їхній рахунок та виклала собі до мережі фото з Оленою та її округлим животом. Це дуже засмутило зіркових батьків, і вони вирішили більше не афішувати подібних новин.

Софія Копач