Під час карантину майже всі спортсмени Вінниччини тренуються самостійно, але про участь у змаганнях мови немає.

Винятком є шахісти, які постійно виступають в онлайн-турнірах різного рівня. А днями до них приєдналися й представники бойових мистецтв із Ладижина. Наші тхеквондисти і каратисти виступили на всесвітньому онлайн-турнірі «4 Martial arts Virtual World Championship». Всі вони представляли ладижинський клуб «Сіндо».

За медалі боролися бійці віком від 12 років і старше із Європи, Азії, Африки і Америки. В різних групах змагалася різна кількість учасників, від 5 до 47 осіб. Загалом медалі розіграли в 34 номінаціях. Учасники вдома записували на відео виконання формальних комплексів і відсилали його до організаторів.

Представники Ладижина вибороли п’ять нагород. Чемпіонами світу стали Дарія Мигулько (паратхеквондо) і тренер клубу «Сіндо» Сергій Брушніцький (тхеквондо WT). Другі місця посіли Іванна Цапціна (паратхеквондо), Анастасія Дузяк і Сергій Брушніцький (обидва – кіокушинкай карате). На третьому місці – Владислав Антонюк (паратхеквондо).

«Граючий» тренер Сергій Брушніцький особливо зрадів успіхам своїх паратхеквондистів, вихованців ДЮСШ Вінницького регіонального центру «Інваспорт», членів збірної команди України із пумсе (показових вправ). Це спортсмени із ураженням опорно-рухового апарату (ДЦП).

Фелікс Жанін