Cвиняча рулька в темному пиві

Готуйтеся – це буде найсмачніша пивна рулька, яку вам доводилося готувати. Звичайно, кожен день таку не звариш, адже на її приготування вам знадобиться чимало часу, але, повірте, воно того варте. Щоб страва вийшла максимально смачною і не дуже жирною, рекомендуємо брати молоду свинину з невеликою кількістю сала. Отже, беремо 1 шт. свинячої рульки, 2 л пива (темне з м’яким смаком), 2 шт. цибулі, 2 шт. моркви, за смаком сіль та перець.

Свинячу рульку добре натріть сіллю і перцем. Моркву просто помийте, а цибулю залиште в лушпинні. Овочі крупно поріжте. Розігрійте жаровню або сотейник без жиру і обсмажте овочі так, щоб вони трохи пригоріли. Дістаньте овочі з сотейника і таким же чином обсмажте рульку з усіх боків. Поверніть овочі в сотейник і залийте пивом, так, щоб воно повністю покрило рульку. Накрийте кришкою і тушкуйте на маленькому вогні протягом 2 годин. Якщо пиво протягом цього часу сильно упариться, додайте ще трохи пива. Розігрійте духовку до 180 градусів. Зніміть кришку з сотейника, змастіть м’ясо гірчицею з медом і поставте в духовку на 15 хвилин.

Гречана дієта при панкреатиті

Лікування підшлункової залози з допомогою гречаної дієти – ефективний метод боротьби з панкреатитом. Курс лікування складається з щоденного вживання гречки на кефірі двічі на день протягом 10 діб. Для приготування ліків стакан гречаної крупи залийте 0,5 л кефіру, попередньо промивши гречку. Залиште продукт настоятися на ніч, без варіння.

Лікування панкреатиту вимагає вживання такої каші на сніданок і вечерю, розділивши порцію в рецепті на 2 рівні частини. Після 10-денного курсу слід зробити перерву такою ж тривалістю, після чого повторити курс. Вже за кілька днів люди відчувають полегшення. Панкреатит проявляється не так гостро, а самі загострення проходять досить швидко. Смачного!