Сьогодні у Вінниці на проспекті Коцюбинського, поблизу «Секонд-Хенду» близько 12:00 невідомий «чоловік» жорстоко побив дівчину на очах у перехожих!!!  – таке повідомлення сколихнуло Інтернет-мережі.

Відеозйомку вела дівчина!

Як згодом стало відомо, на місце пригоди виїхали поліцейські з Лівобережного відділу поліції м. Вінниці. Обидвоє учасників конфлікту дочекалися полісменів і пояснили їм, що претензій одне до одного не мають, і з заявою звертатися до поліції не будуть. Дівчині, яку побили 18 років. Конфлікт виник між нею і братом. Вони запевнили, що розберуться без стороннього втручання.

ОНОВЛЕНО: Не зважаючи на це, слідчі Лівобережного відділення поліції кваліфікували дії чоловіка за ст. 296 КК України (хуліганство).

Увага❗️❗️❗️ Щойно надіслали відео!Сьогодні у Вінниці на проспекті Коцюбинського, поблизу «Секонд-Хенду» близько 12:00 невідомий «чоловік» жорстоко побив дівчину на очах у перехожих!!! Шукаємо свідків, або може хто впізнає цю тварину! Поліція повідомлена!«Його» має знати кожен!!P. S. Відеозйомку вела дівчина! Дякую, що зібрала докази для кримінального провадження!

Posted by Андрій Гайдай on Monday, May 11, 2020