Але на плакатах вимоги до Кабміну! Поки тривають дискусії на площі… Мер Вінниці зустрівся із людьми і почув їхні вимоги до центральної влади!

ОНОВЛЕНО:

Сьогодні біля міської ради зібрались підприємці із закликом до Уряду дозволити працювати речовим ринкам. Фактично два місяці ринки непродовольчих товарів закриті через карантин, і люди щодня очікують, що повернуться до роботи і зможуть заробити, щоб прогодувати свої сім’ї. І я добре їх розумію., – прокоментував ситуацію із ринками мер Вінниці. –

Поспілкувавшись з підприємцями на вулиці, я запросив до розмови ініціативну групу з представників трьох вінницьких ринків та громадських організацій, які об’єднують підприємців. На зустрічі ще раз пояснив людям, що місцева влада не має повноважень щодо відкриття чи закриття ринків в умовах карантину. І ми можемо діяти лише на підставі рішень Кабінету Міністрів України. Але я особисто завжди на стороні людей, які працюють самі і створюють робочі місця для інших.

На зустрічі ми спільно дійшли рішення направити звернення до Вінницької облдержадміністрації, Уряду та Президента переглянути останню Постанову Кабміну щодо пом’якшення карантинних обмежень і дозволити непродовольчим ринкам працювати з суворим дотриманням санітарних вимог.

Сподіваюсь, що в Уряді до цього дослухаються. За малим бізнесом – тисячі вінничан та їхніх родин.

Речовики у Вінниці вийшли на пікет – вимагають від Кабміну відкрити непродовольчі ринки! Зараз мер зустрінеться з ініціативною групою. Більше подробиць в 33kanal.com

Posted by Roman Kowalski on Monday, May 11, 2020

Фото Сергія Хіміча