Фронтовик із Вінниці Андрій Грачов – Грач, що працює начальником відділу у справах ветеранів війни та учасників бойових дій управління соціальної підтримки та державних гарантій ВінОДА у Фейсбуку викликав на спаринг боксера Олександра Усика.

Адже після зйомок у фільмі із керівником МП в Україні Онуфрієм Усик потрапив у базу “Миротворця” за пропаганду дружби з Росією… І майже прийняв виклик на бій від відомого борця Богдана Грицая.

– Подивився тільки що новини))) Усик !!! Всіх готовий зустрітись !!! Ти впевнений??? Простий хлопець з Вінниці не одноразовий призер України по боротьбі Дзю-до і Самбо. Мені 37 років. Я не так сильно тренуюся, як колись, але я тобі обіцяю, дуже грандіозний бій., – написав Грач у Фейсбуку. – Ти пад…о і 3-х хвилин не вижевешь раунді зі мною.

Великий ти чемпіон !!!! Три хвилини !!!

Всього три хвилини !!!

І я як ветеран, як бойовий офіцер, як людина, яка все життя в спорті !!!

Я тобі пад…о покажу !!! Хто на кого напав і з ким у нас війна!

Про себе:

У спорті більше 30 років

вага 100

зріст 182

PS: є поранення, і дуже багато загиблих друзів !!!

Резюме як є !!! Чи ти сци…ун!!!!!

Битися будемо !!! За законами війни і вулиці !!! Так як завжди !!!!

За правилами боксу ти захотів !!!!!!!!!! На війні немає правил …. Там нас не за одними правилами не рахували, там медиків у відсоток не ставили, а ти падло захотів за правилами….

Я тебе порву на частини за три хвилини !!!!!

Я борець…. І порву на частини !!!!!!

Дайте репост !!! Пліз !!!!

Нехай це дійде до цього чемпіона!!!!

Допишу о 11.30 на наступний день !!!

Ось чесне слово не знав, тільки зараз переглянув новини, і зрозумів, що я не один такий… Тому нехай цей пост буде в підтримку Богдану Грицаю !!!

Усик ти Ч.М.О!!!!!

Нагадаємо, що Усик нещодавно разом із іншим боксером Ломаченко знявся у фільмі “Здрастуй, брате, Христос воскрес!”, розміщеному 5 травня на YouTube-каналі російського монастиря “Корсунська пустинь”. У фільмі він, серед іншого, заявив, що і далі підтримуватиме контакти зі своїми друзями з РФ, незважаючи на критику на свою адресу.